ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ξέρει να επιβραβεύει

Ξέρει να επιβραβεύει

01/01/2014
 Στην ατζέντα της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να καλέσει σύντομα για αναπροσαρμογή συμβολαίων τους Μανωλά και Σιόβα. Τι γίνεται με Ρομπέρτο και Κάμπελ. Θέλει Διαμαντάκο και… Μέγιερι ο Μίτσελ.

Ξέρει να επιβραβεύει

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως ξέρει να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σκληρά και προσφέρουν στην ομάδα. Δύο από τους παίκτες που παρότι λόγω… θέσης δεν συγκεντρώνουν πολλά βλέμματα, αλλά έχουν σημαντική συμβολή στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας, είναι ο Κώστας Μανωλάς και ο Δημήτρης Σιόβας. Συνέθεσαν ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έκανε άριστα τη δουλειά του στους αγώνες του Champions League και αποτελεί κοινό μυστικό πως αμφότεροι έχουν μπει στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού. Άλλωστε οι ικανοί κεντρικοί αμυντικοί, που ταυτόχρονα είναι σε νεαρή ηλικία κι έχουν κι άλλα περιθώρια εξέλιξης, δεν είναι και πάρα πολλοί στην Ευρώπη.

Τόσο ο 22χρονος άσος, όσο και ο 25χρονος συμπαίκτης του δεσμεύονται με συμβόλαια ως το 2016 και ο Ολυμπιακός είναι… ήσυχος αφού εκείνος ορίζει τη μοίρα τους, αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είναι ευτυχείς στο λιμάνι. Πάντως ήδη λέγεται πως Μανωλάς και Σιόβας σύντομα θα κληθούν να υπογράψουν αναπροσαρμογή και επέκταση των συμβολαίων τους, κάτι που φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πουληθεί κάποιος εξ αυτών το καλοκαίρι (και ειδικά μετά την παρουσία τους στα νοκ άουτ ματς του Champions League με τον Ολυμπιακό και στο Μουντιάλ με την Εθνική) εφόσον έρθει κάποια καλή πρόταση.

Ρομπέρτο και Κάμπελ

Με την έλευση του νέου έτους θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για την παραμονή των Ρομπέρτο και Τζόελ Κάμπελ, με τις δύο περιπτώσεις πάντως να συγκεντρώνουν δυσκολίες αφού τόσο η Ατλέτικο όσο και η Άρσεναλ αντιστοίχως γνωρίζουν τι χρυσάφι έχουν στα χέρια τους. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα υπόψη τους εναλλακτικές λύσεις, με τον Τσίπριαν Ταταρουσάνου να είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα και να φέρεται διατεθειμένος να περιμένει ένα μήνα προτού κλείσει αλλού (ως ελεύθερος το καλοκαίρι). Όσο για τον αντι-Κάμπελ, εφόσον αποχωρήσει ο Κοσταρικανός; Ο Δημήτρης Κολοβός είναι παίκτης στον οποίο πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό, δίχως να αποκλείεται η απόκτηση κάποιου πιο έτοιμου παίκτη.

Θέλει Διαμαντάκο και… Μέγιερι

Ο Μίτσελ θέλει την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντάκου, που είναι δανεικός στον Εργοτέλη, προκειμένου να έχει μία ακόμη λύση για την επίθεση. Μάλιστα ο 20χρονος φορ μπορεί να δηλωθεί στη δεύτερη λίστα της ομάδας για το Champions League (χωρίς να χρειαστεί να πάρει τη θέση κάποιου δηλαδή).

Στο μεταξύ, ο Ισπανός τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον Μπάλας Μέγιερι. Ο Ούγγρος γκολκίπερ δεν κρύβει πως είναι απογοητευμένος που δεν αγωνίζεται έχοντας χάσει τη θέση του από τον Ρομπέρτο και ακούγοντας διάφορα σενάρια για απόκτηση άλλου γκολκίπερ το καλοκαίρι. Ο προπονητής του είπε στον Μέγιερι ότι εκτιμά τα προσόντα του, τον κάλεσε να συνεχίσει τη δουλειά και να μην απογοητεύεται. Παράλληλα είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός.

Δουλειά και την Πρωτοχρονιά

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν οκταήμερη άδεια, αλλά δεν θα καθίσουν και την Πρωτοχρονιά. Έχοντας ματς το Σάββατο, με την Καλλονή στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μίτσελ δεν τους τη χάρισε. Εκτός είναι ο Μήτρογλου, που δεν θα πιεστεί από το τεχνικό τιμ να επιστρέψει, ενώ προληπτικά προφυλάσσεται και ο Σιόβας αν και το πρόβλημα στην αριστερή γάμπα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο Πελέ πήρε ατομικό πρόγραμμα για να φτάσει σε καλύτερη φυσική κατάσταση και εργάζεται σκληρά για να πείσει τον προπονητή του να τον δηλώσει στη λίστα για το Champions League.

*Βελτιωτικές εργασίες έχουν αρχίσει στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου