ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Τελειώνει του Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ-«Κοντά στην Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ»

Τελειώνει του Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ-«Κοντά στην Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ»

03/01/2014
 Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Τόμας Ντε Βινσέντι αναμένεται να έρθουν την Παρασκευή, άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Σιγουριά στην Κύπρο για ολοκλήρωση του δανεισμού.

Τελειώνει του Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ
Τον θέλουν και θα έρθουν να τον πάρουν…

Άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, αναμένονται την Παρασκευή στην Ελλάδα, προκειμένου να έχουν συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Τόμας Ντε Βινσέντι στην κυπριακή ομάδα.

Ο Αργεντινός, επέστρεψε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε το τελευταίο εξάμηνο και ο ΑΠΟΕΛ, του Γιώργου Δώνη ενδιαφέρθηκε αμέσως για τον δανεισμό του.

Αυτό βρήκε θετικό τον ταλαντούχο μέσο, όπως και τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτή η σημαντική κίνηση, η οποία θα ενισχύσει ιδιαίτερα τους «κιτρινομπλε». Εάν αυτό συμβεί, τότε ο παίκτης θα μεταβεί αμέσως στην Κύπρο, για να υπογράψει και να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα.

«Κοντά στην Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ»

Αυτό τουλάχιστον δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου, Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί, μιλώντας σε γαλλικά Μέσα. «Μόνο οι οικονομικοί όροι απομένουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Κοντά στην Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ»
Έτοιμος να αγωνιστεί, για έξι μήνες με τη φανέλα της Μπαστιά είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, του Ολυμπιακού, αν πιστέψουμε τα όσα λέει ο ίδιος ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου.

Ο Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί μίλησε σε γαλλικά Μέσα για την μεταγραφή, με τη μορφή δανεισμού, που είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ομάδα του, αφού, όπως αποκάλυψε υπάρχει συμφωνία, τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Ολυμπιακό.

«Ο Σαμπού συμφώνησε, ο Ολυμπιακός επίσης, για δανεισμό του παίκτη έως το τέλος της σεζόν. Απομένει να διευθετηθούν οι οικονομικοί παράμετροι της συναλλαγής. Είμαστε σε συζητήσεις», τόνισε ο… αποκαλυπτικός κύριος Ζερονιμί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ότι η ομάδα του δεν κινήθηκε για τον δανεισμό του Καρλ Μεντζανί, ο οποίος έφυγε από τους «ερυθρόλευκους» και την Πέμπτη προπονήθηκε με την Βαλενσιέν: «Ο Μετζανί είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν ταίριαζε στο προφίλ που επιθυμούμε. Θέλουμε κάποιον στο στυλ του Σκιλασί, που θα συνδράμει τους Μοδέστο και Χάρεκ. Όχι ένα ποδοσφαιριστή που θα μείνει μόνο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά που θα είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου πρότζεκτ».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου