ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ξερετε ποιος ηταν ο καταδοτης Ολυμπιακου και Εθνικής Ελλάδος?Δαλούκα τον λενε...

Ξερετε ποιος ηταν ο καταδοτης Ολυμπιακου και Εθνικής Ελλάδος?Δαλούκα τον λενε...

31/12/2013

Στη διάθεση του Δαλούκα Ολυμπιακός και Εθνική Ελλάδος!
ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ?
Ο Αντώνης Δαλούκας, αδελφός του διεθνούς πρώην διαιτητή Γιώργου, είναι ο «παρατηρητής ρατσισμού» πού καταγράφει στις εκθέσεις ό,τι θεωρεί ρατσιστικό και έχει προκαλέσει τις πρόσφατες ποινές σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα !

*** ΜΕ την ιδιότητα του «παρατηρητή ρατσισμού» της UEFA ( πού κανείς δεν γνωρίζει τις διαδικασίες απόκτησής της ) ο κ. Αντώνης Δαλούκας, διαιτητής εν ενεργεία πού τώρα διευθύνει αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων Βόλου, είναι ο άνθρωπος πού παρακολουθεί, καταγράφει και ενημερώνει την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το ο,τιδήποτε συμβεί ή απλά παρουσιαστεί σε αγώνες των ελληνικών ομάδων ( και δη του Ολυμπιακού βασικά ) ή και της Εθνικής μας ομάδας, προκαλώντας έτσι, την επιβολή ποινών !

*** Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ, πού είναι ΑΔΕΛΦΟΣ του πρώην διεθνούς διαιτητή κ. Γιώργου Δαλούκα, έχει ήδη προκαλέσει, με το υλικό πού απέστειλε στην UEFA, ποινές σε βάρος του Ολυμπιακού ( για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ) και αμέσως μετά της Εθνικής ( για τον αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία ) ! * ΒΑΣΙΚΑ, ο ιδιότυπος αυτός «παρατηρητής» είναι άνθρωπος της οργάνωσης FARE (Fight Against The Rachisme ), πού αυτοσυστήνεται ως αντιρατσιστικού χαρακτήρα, λειτουργεί ανεξάρτητα από την UEFA, αλλά συνεργάζεται μαζί της * Η «ΔΟΥΛΕΙΑ» του είναι να πηγαίνει στο γήπεδο όπου έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους χώρους, να «κατασκοπεύει» τις εξέδρες, κυρίως των οργανωμένων οπαδών, να φωτογραφίζει κατά βούληση, να καταγράφει ό,τι θέλει και ό,τι του κάνει κέφι ( στην κυριολεξία ) και εν συνεχεία να συντάσσει εκθέσεις, τις οποίες διαβιβάζει στην UEFA «για τα περαιτέρω» * Η ΕΠΟΜΕΝΗ φάση, είναι η επιβολή ποινών, οι οποίες βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στις εκθέσεις, τις παρατηρήσεις και το φωτογραφικό υλικό του κ. Αντώνη Δαλούκα !
*** ΟΙ εισηγήσεις του κ. Αντώνη Δαλούκα, ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ούτε και εκδικάζονται σε δεύτερο βαθμό ( εκτός ίσως από το CAS, αλλά αφού ήδη έχει επιβληθεί ποινή ) * ΜΕ λίγα λόγια, ο κ. Αντώνης Δαλούκας, αδελφός του πρώην εν ενεργεία διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, ο οποίος έχει την γνωστή προϊστορία με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είναι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ * ΕΙΝΑΙ ένας πραγματικός ΑΡΧΩΝ του αγώνος, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει τεράστια ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, αλλά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων, ακόμα ευρώ σε οποιαδήποτε ομάδα «ΤΟΛΜΑ» να αντιπροσωπεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και στην ΙΔΙΑ την ΕΘΝΙΚΗ ομάδα της χώρας του ! * ΚΑΙ αυτό βεβαίως, εάν η έκθεσή του και το υλικό πού τη συνοδεύει «πείσει» την UEFA για την … «ενοχή» της κρινόμενης ομάδας, όπως για παράδειγμα, η πρόσφατη ποινή (αποκλεισμός τμήματος της θύρας 7 και πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, για κάποια λαβαράκια με … νεκροκεφαλές πού φωτογράφισε πριν προλάβουν να αποσυρθούν η αμείλικτη κάμερα του κ. Αντώνη Δαλούκα !

Βασικό προσόν : Κουμπάρος του Κύρου Βασάρα !

*** ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ενδιαφέρον ( κυρίως για το ποιόν του εν λόγω κυρίου ) είναι και ο τρόπος με τον οποίο επελέγη για τα συγκεκριμένα του καθήκοντα του «παρατηρητή ρατσισμού» * ΤΟΝ Μάϊο του 2012, η UEFA αποφάσισε να ορίσει αυτό το είδος των παρατηρητών, ΕΝΑ από κάθε χώρα, με μόνα προσόντα την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τόσο τα άμεσα ρατσιστικά μηνύματα, όπως πανό, συνθήματα, μπλουζάκια κ.α. αλλά και τα έμμεσα, όπως συμβολισμούς, παραπομπές, κωδικοποιημένα συνθήματα κ.α. * ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, θα πρέπει να έχουν το νου τους ( οι παρατηρητές ρατσισμού ) σε φόρα οργανωμένων οπαδών Εθνικών ομάδων, «καθώς αποτελεί συχνό μαζικό φαινόμενο ( όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση ) οι μαζικές κινήσεις ή αντιδράσεις να προαναγγέλλονται σε διαδικτυακούς τόπους» !

*** Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ, είχε μερικά «προσόντα» παραπάνω από τους τυχόν άλλους υποψήφιους για να προσληφθεί από την UEFA ως παρατηρητής * ΑΡΧΙΚΑ, ήταν αποδεδειγμένα άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ως διαιτητής – όπως είπαμε – και ο ίδιος, πέραν του ότι είχε και αδελφό διεθνή διαιτητή * ΚΑΤΑ δεύτερον, ήταν ο «εμπνευστής», ο ιδρυτής και ( ίσως και το … μοναδικό μέλος ) κάποιας ελληνικής οργάνωσης «εναντίον του ρατσισμού» την οποία είχε βαφτίσει «foul» ( φάουλ ) ! * ΚΑΙ τρίτον ( σημαντικότερο κατά την προσωπική μου άποψη, ως ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του πρώην επίσης διεθνούς διαιτητή κ. Κύρου Βασάρα, πού μετείχε στην επιτροπή διαιτησίας της UEFA, είχε τον ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ να κάνει τις συστάσεις και να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του !

*** ΤΟΝ Μάϊο λοιπόν του 2012 ο κ. Αντώνης Δαλούκας «πήρε το χρίσμα» του παρατηρητή ρατσισμού της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και άρχισε να ετοιμάζεται, πλέον, για την άσκηση των νέων του καθηκόντων * ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ όμως, εξακολουθούσε να ασκεί και τα καθήκοντά του ως εν ενεργεία διαιτητής πού μετείχε στους πίνακες ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ πρωταθλημάτων ! * ΤΟΝ Ιούνιο του 2013, ο κ. Αντώνης Δαλούκας ( έχοντας εξασφαλίσει την εξουσία πού του έδινε ο ρόλος του ως παρατηρητής ρατσισμού ) αποφάσισε να παραιτηθεί εγγράφως από την ενεργό δράση * ΜΕ την αφορμή του κοψίματός του από τους πίνακες από την ΚΕΔ, έστειλε επιστολή προς την ΕΠΟ, όπου μεταξύ άλλων, σημείωνε και τα εξής ενδιαφέροντα : * «ΣΑΣ γνωστοποιώ ότι ύστερα από οκτώ χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ λόγους παραιτούμαι από τον πίνακα βοηθών διαιτητών της football league …» * ΚΑΙ έκλεινε την επιστολή του ως εξής : «Οσο το επιτρέπουν οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις, θα συνεχίσω τη διαιτησία στα τοπικά πρωταθλήματα της Ενωσής μου * Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου είναι πάνω από οποιαδήποτε κατηγορία * ΜΕΣΑ από το ποδόσφαιρο και την Διαιτησία, έγινα καλύτερος άνθρωπος * Ο «ΑΓΩΝΑΣ» μου για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις σο ποδόσφαιρο συνεχίζεται…»
*** ΑΥΤΗ η τελευταία φράση, με την περί ρατσισμού νύξη του κ. Δαλούκα, πιθανότατα να υπέκρυπτε και κάποια μορφή «συγκεκαλυμμένης απειλής» * ΑΠΕΙΛΗ πού σίγουρα θα μπορούσε να περιλαμβάνει και την ΕΠΟ ( πού δεν αναγνώρισε πιθανότατα την διαιτητική του αξία και τον έκοψε ), αλλά ακόμα, και τον Ολυμπιακό, λόγω των γεγονότων πού είναι πασίγνωστα, με πρωταγωνιστή τον αδελφό του, διεθνή διαιτητή κ. Γιώργο Δαλούκα

*** ΕΙΝΑΙ βεβαίως πολύ ακραίο και εντελώς υποκειμενικό να προσδιορίσει κάποιος την αιτία των δραστηριοτήτων του κ. Δαλούκα σε βάρος του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, στα όποια απωθημένα πιθανότατα να καλλιεργήθηκαν μέσα του * ΟΤΙ δηλαδή, οι εκθέσεις, παρατηρήσεις και εισηγήσεις του περιέχουν και εκδικητικό χαρακτήρα * ΑΠΟ την άλλη, όμως, πρέπει όλοι να γνωρίζουμε τα πάντα, σε όλους τους τομείς και από όλες τις πλευρές και να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας βάση των στοιχείων της δραστηριότητας και της προϊστορίας του συγκεκριμένου προσώπου

*** Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ρατσισμού τηςUEFA κ. Αντώνης Δαλούκας, έκλεινε την επιστολή παραίτησής του προς την ΕΠΟ με την εξής φράση του Νίτσε : * «Η ΠΙΟ μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή» * ΝΟΜΙΖΩ ότι θα πρέπει να του θυμίσουμε μιάν άλλη φράση, ιδιαίτερης σοφίας, προερχόμενη από την βαθιά, ιστορική παράδοση : *«Η ΓΥΝΑΙΚΑ του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να το δείχνει» * ΚΑΙ αυτό, δεν γίνεται κατασκοπεύοντας, ρουφιανεύοντας, σπιουνεύοντας, καρφώνοντας τις ζωές των άλλων, κύριοι Δαλούκες …
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.... ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ? 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου