ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο ALEX WEB RADIO/TV σου ευχεται απο καρδιας να επιστρεψεις υγιης στα γηπεδα

Ο  ALEX WEB RADIO/TV σου ευχεται απο καρδιας να επιστρεψεις υγιης στα γηπεδα

 03/01/2014

 Τι να πει κανεις οταν η μοιρα παιζει τετοια παιχνιδια σε καποιους ανθρωπους? οταν η μοιρα αποφασιζει να σταματησει εκει το ονειρο τους.

Οταν σοβαροι λογοι υγειας σε κανουν να σταματας αυτο που αγαπας και να εντασεσαι στους απλους καθημερινους ασθενεις ανθρωπους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εδω στην μπουρδεκρατος που ζουμε, στο κρατος που ο παπαρας Υπουργος υγειας αποφασιζει να πληρωνουμε ολοι 25 ευρω για εισοδο και νοσηλεια στα Ελληνικα Νοσοκομεια και καμαρωνει κιολας, επεναλαμβανω...ο παπαρας για το ανδραγαθημα του.

Ετσι θα ζει και ετσι θα εξεταζεται τωρα και ο ατυχος ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ Μιχάλης Παυλής οταν ειδε οτι δεν μπορει να αντιμετωπισει πλεον αυτην την καταραμενη αρρωστια,σκλήρυνσης κατά πλάκας και ετσι αποφασισε κακην κακως να σταματησει αυτο που αγαπουσε περισσοτερο, το ποδοσφαιρο.

Εδω δεν χωρανε χρωματα και οπαδικες διακρισεις για μενα τουλαχιστον, και αυτο γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που ασθενουν και δεν μπορεσαν ποτε ουτε καν να ξεκινησουν και να κανουν αυτο που ονειρευονταν λογω ασθενειας οτι και αν ηταν αυτο.

Εδω το μονο που θα μπορουσαν να πω στον αρτυχο Μιχαλη ειναι μονο αυτο...

Σου ευχομαι απο καρδιας να κανει το θαυμα του ο Θεος και να επιστρεψεις γερος και δυνατος στα γηπεδα,και να ολοκληρωσεις το ονειρο σου που τοσο αδικα η μοιρα αποφασισε να σου το σταματησει με τον χειροτερο τροπο.

Σιδερενιος Μιχαλη !!!

Ιδου και η ειδηση...

Άδοξο τέλος καριέρας στα 24 για Παυλή! (video)

Άδοξο τέλος καριέρας στα 24 για Παυλή! (vid)

Με μια συγκινητική δήλωση ο Μιχάλης Παυλής αποχαιρέτισε την αγωνιστική δράση και την αγαπημένη του ΑΕΚ, καθώς το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν του επέτρεψε να συνεχίσει. Ο 24χρονος επιθετικός έδωσε μάχη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει κερδισμένος από αυτήν.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Μυτιλήνη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν είχε αποκαλύψει ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια δίνει μάχη κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Ο ίδιος δεν το είχε βάλει κάτω και παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε πολέμησε και κατάφερε να συνεχίσει να αγωνίζεται με την αγαπημένη του (όπως τονίζει για ακόμη μια φορά) ΑΕΚ.
Τελικά, όμως η αρρώστια επανήλθε και πλέον ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον 24χρονο άσο να συνεχίσει. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω του επίσημου site της Ένωσης.
Αναλυτικά η δήλωση του Παυλή:
Το ωραιότερο παραμύθι της ζωής μου, δυστυχώς τελειώνει εδώ.
Με μεγάλη μου λύπη, ανακοινώνω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.
Δυστυχώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα που λάτρεψα από μικρό παιδί και με την οποία είχα, έχω και θα έχω συμβόλαιο καρδιάς. Υπερέβαλλα εαυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάνοντας αρκετές θυσίες για να καταπολεμήσω το πρόβλημά μου. Όμως όπως όλοι γνωρίζετε, το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή, απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, συνεχή πίεση, καταπόνηση του οργανισμού και ένταση δουλειάς στο μάξιμουμ. Όλα αυτά ωστόσο δεν μου επέτρεπαν να είμαι καλά στην υγεία μου.
Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά την οικογένειά μου και όσους στάθηκαν δίπλα μου για τη στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ ο οποίος με αγκάλιασε από παιδί και σε κάθε μου συμμετοχή με έκανε να αισθάνομαι ευλογημένος που φοράω τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για τις ευκαιρίες που μου έδωσε και κυρίως την κατανόηση και τη στήριξη που μου παρείχε στο πρόβλημά μου.
Aπό εδώ και στο εξής δε θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όμως θα είμαι πάντα «υπηρέτης» του εμβλήματος και των ιδανικών που πρεσβεύει ο σύλλογος, από οποιοδήποτε πόστο. Είμαι βέβαιος ότι η περιπέτεια και η περιπλάνηση της ΑΕΚ στα μονοπάτια των μικρών κατηγοριών θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να επιστρέψει άμεσα και εκεί που της αξίζει. Στο «σπίτι» της και στην κορυφή.
Μετά τιμής
Μιχάλης Παυλής".

Βίντεο Άρθρου

 

 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου