ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Δεν ειναι καθε μερα της Αγιας Ανατροπης...

Δεν ειναι καθε μερα της Αγιας Ανατροπης...

30/12/2013
 
 
Ο ΑLEX WEB RADIO/TV λεει...
Πρωτα απολα θα σας πω την αποψη μου για την κακιστη αυτη εμφανιση της ομαδας και να ειστε σιγουροι πως δεν θα προσπαθησω να κραξω την ομαδα που μου εχει δωσει τοσες χαρες αλλα...
 
Πλεον βλεπουμε χαλαροτητα σε πολλα παιχνιδια κρισιμης σημασιας σε Ελλαδα και Ευρωπη...κατι τρεχει δηλαδη, συμπτωση επαναλαμβανομενη παει ναναι συμπτωση...καπου τα πραγματα τα εχουν φορτωσει στον...κοκορα καποιοι και νομιζουν πως θα ριξουν την φανελα μεσα και θα κλερδισει η ομαδα ..δεν ειναι ετσι και το ξερουν και οι πετρες αυτο.
Ειδαμε με τον Παναθηναικο οτι ενα κλικ παραπανω να εκανες θα τον ειχες τουμπαρει και θα εκλαιγε μερες...αλλα δεν το κανες..ειδαμε με την Δραμαεναν Ολυμπιακο πληρως αδιαφορο γνωριζοντας πως στην κανονικη περιοδο δεν πρεπει να χασει κανενα παιχνιδι ουτε ριμπαουντ δεν πηδαγαν να παρουν,ουτε παθος στις φασεις οχι για την ξεφτυλα να χανεις απο τον ΚΑΟΔ δεν επαιξαν οχι για την φανελα αλλα ουτε καν για τον εαυτο τους...για την δικη τους προσωπικη τιμη...
Δεν ειναι δυνατον μια ομαδα με τετοιες δυνατοτητες να τα φορτωνει ετσι στον κοκορα...περιμενουμε πολυ περισσοτερα απο αυτους και γνωριζοντας πως μπορουν ειναι πλεον ερυθρολευκη οπαδικη απαιτηση...μετα μην παραπονεθει κανεις πως το ΣΕΦ θαναι τελειως αδειο...
Εχουμε υπερομαδα και το γνωριζουν οι παντες , αλλα καπου επαναπαυτηκαν στις δαφνες τους οι πολλες διακρισεις απο την Euroleague  τους χαλασαν μου φαινεται...Και τα οτι ελειπε ο Σπανουλης και ο Πετγουει ειναι βλακειες δεν χωρανε σε Πρωταθλητες Ευρωπης αλλα και Παγκοσμιους οπως ειναι ο Ολυμπιακος...
 Μας ξενερωσατε ασχημα μαγκες , ηρθε η ωρα να τα παρετε ολα αμπαριζα που λενε , και το μονο που πρεπει να κανει για μενα ο Μπαρτζωκας τον οποιο υπερεκτιμουσα και πριν το Ευρωπαικο ειναιοτι...πρεπει να τους τριξει πολυ τα δοντια τωρα, γιατι το παρα...χαλαρωσαν.
Και στην τελικη, οποιος δεν μπορει , μπορει να παει στην ευχη του Θεου και της Παναγιας...οπως λεει και το σοφο ερυθρολευκο ρητο.
 Αυτα ειχα μεσα μου και ηθελα να τα βγαλω, ας δουμε τωρα τις λεπτομερειες της αναμετρησης

Στέρεψε από σερί και ανατροπές ο Ολυμπιακός. Αγνώριστοι οι «ερυθρόλευκοι», έχασαν με 75-69 στη Δράμα από τον εξαιρετικό ΚΑΟΔ και πλέον δεν τους αρκεί ούτε νίκη στο ΟΑΚΑ για την πρώτη θέση.


Πλέον στους «ερυθρόλευκους» δεν αρκεί ούτε νίκη στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής για να πάρουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αφού θα χρειαστούν πέρα από αυτή ένα ακόμη στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Για την ώρα, δε, είναι τρίτοι, πίσω και από τον Πανιώνιο.

Εξαιρετικοί και καλά διαβασμένοι οι γηπεδούχοι, έκαναν άλμα για παραμονή και βλέπουν οκτάδα με κορυφαίους τους Μπράουν και Μπάβτσιτς που είχαν 25 και 19 πόντους αντίστοιχα. Πολλά λάθη (16), αστοχία στα τρίποντα (4/21) και χαμένα ριμπάουντ (18 επιθετικά ο ΚΑΟΔ) συνέθεσαν το τρίπτυχο της κακής εικόνας των Πειραιωτών, που επιχείρησαν στο φινάλε μία μεγάλη ανατροπή, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν.

Το ματς

Ήττα σοκ υπέστη ο Ολυμπιακός στην Δράμα από τον ΚΑΟΔ με 75-69. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απελπιστικά κακοί και άστοχοι με αποτέλεσμα να πέσουν θύματα της έκπληξης της χρονιάς και να χάσουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Οι ψυχωμένοι παίκτες του ΚΑΟΔ είχαν ως μπροστάρη στον εκπληκτικό Μπράουν με 25 πόντους και πίσω του τον Μπάβτσιτς με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την πλευρά του Ολυμπιακού Σλούκας και Λοτζέσκι πάλεψαν περισσότερο.

Οι Δραμινοί μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή στον αγώνα, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη και να δείξουν στον Ολυμπιακό ότι δε θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Αν και οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με έξι (14-20) στην πρώτη περίοδο, οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς δεν κατέθεσαν τα όπλα. Αντεπιτέθηκαν, προηγήθηκαν 34-32 με γκολ-φάουλ του Μπάβτσιτς και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά με 37-36 με τρίποντο του Μπράουν.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο σοβαροί και με τρίποντο του Παπαπέτρου έφτασαν στο +6 (48-54). Όμως η τέταρτη περίοδος ανήκε αποκλειστικά στους Δραμινούς. Έφτασαν με οδηγό τον Μπράουν να προηγούνται με 71-62 τρία λεπτά πριν το τέλος και παρότι ο Ολυμπιακός πλησίασε στους τέσσερις, 73-69, στα 33’’ πριν τη λήξη, δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και η έκπληξη ολοκληρώθηκε.

Δεκάλεπτα: 16-20, 37-36, 55-58, 75-69.

ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης 4(5 ριμπ), Τζόουνς 4 (4 ριμπ), Στίγκερς 6 (3 ριμπ), Μπράουν 25 (3 ριμπ), Βον 9 (5 ριμπ), Μάρκοβιτς 7 (10 ριμπ), Σπυριδωνίδης 1, Μπάβτσιτς 19 (9 ριμπ).

Ολυμπιακός: Λο, Ντάνστον 6 (6ριμπ), Περπέρογλου 12, Παπαπέτρου 3 (1), Σλούκας 10, Σίμονς 6 (8ριμπ), Λοτζέσκι 17 (1οριμπ), Μπέγκιτς, Πρίντεζης 3 (1), Μάντζαρης 10 (2), Κατσίβελης 2.

Διαιτητές: Αφεντουλίδης, Ταβουλαρέας, Νικολούλης

Αναλυτικά τα στατιστικά του ΚΑΟΔ στην αναμέτρηση:


Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση:

  Οι δηλωσεις των δυο προπονητων μετα την αναμετρηση

Μπαρτζώκας: «Είχαμε…ψυχολογικό πρόβλημα»

Στην νευρικότητα του Ολυμπιακού και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ στάθηκε ο Γιώργος Μπατζώκας στις δηλώσεις του μετά την ήττα απ’ τον ΚΑΟΔ, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τους «ερυθρόλευκους».

Μπαρτζώκας: «Είχαμε… ψυχολογικό πρόβλημα»

Στην πεσμένη ψυχολογία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα απ’ τον ΚΑΟΔ, χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες στις απουσίες.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως πρέπει να αναζητηθεί τι φταίει για τις δύο συνεχόμενες ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για επιστροφή στις νίκες.

«Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και τον κόουτς, έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και πήραν μια δίκαιη νίκη. Εμείς ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί, είχαμε εμφανώς ψυχολογικό πρόβλημα, χάσαμε τα ριμπάουντ ξανά, δεν πηγαίναμε στις διεκδικήσεις, δεν είχαμε τρεξίματα και όσο περνούσε η ώρα ο ΚΑΟΔ έπαιρνε αυτοπεποίθηση και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη.

Δεν είχαμε κάνει ήττα μέχρι πριν μια εβδομάδα και τώρα κάναμε δύο σερί. Σίγουρα η πρώτη ήττα επηρέασε τη δεύτερη. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτό το διάστημα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Με εμφανίσεις σαν αυτή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, με εμφανίσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Οι απουσίες, οι ασθένειες και οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογίες, ειδικά για ομάδες αυτού του βεληνεκούς. Ο Λο παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο πριν το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είπε ότι δεν μπορεί να παίξει άλλο
».

Ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε με τη σειρά του: «Νομίζω πως βγήκαμε χωρίς ενέργεια στο παρκέ. Στην αρχή μπορεί να είχαμε το προβάδισμα, αλλά οι αντίπαλοι ήταν κοντά και ένιωθαν πως μπορούν να κερδίσουν και όσο περνούσε ο χρόνος το ένιωθαν περισσότερο. Και όταν προηγήθηκαν άρχισαν πλέον να το πιστεύουν και ακόμη περισσότερο και έτσι έφτασαν στη νίκη».

«Τεράστια νίκη απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης»

Στην πίστη των παικτών του στο… θαύμα, όσο παρέμεναν μέσα στο παιχνίδι, απέδωσε τη μεγάλη νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ολυμπιακού ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

«Τεράστια νίκη απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης»
Το έλεγαν και το ξαναέλεγαν, λες και ήθελαν να το συνειδητοποιήσουν οι ίδιοι… Ο λόγος για τους ανθρώπους του ΚΑΟΔ, που δικαιωματικά ήταν ενθουσιασμένοι μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

«Το παιχνίδι πήγε όπως ακριβώς θέλαμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός ερχόταν από την ήττα στο Κύπελλο και ξέραμε ότι θα εμφανιζόταν είτε πεινασμένος για μια καλή εμφάνιση και νίκη ή θα ερχόταν με κακή ψυχολογία μετά από αυτή την ήττα και τον αποκλεισμό. Τελικά έγινε το δεύτερο και εμείς πετύχαμε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Νέναντ Μάρκοβιτς. «Πιστεύω πως τα παιδιά, ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο, το πίστεψαν πάρα πολύ. Έπαιξαν πάρα πολύ σκληρά από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήραμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Είχαμε τύχη γιατί ο Ολυμπιακός έχασε πολλές βολές, εμείς ελέγξαμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, αλλά όταν κερδίζεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης δεν μπορείς να μιλάς για τα λάθη και να τα αναλύεις, αλλά να χαίρεσαι γι’ αυτή την τεράστια νίκη. Εύχομαι στον κόουτς και τον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και καλή τύχη στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Δεν αλλάζουμε τους στόχους μας μετά από αυτή τη νίκη, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα είμαστε πιο αισιόδοξοι. Δεν φτάνει να κερδίζουμε ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, αλλά και ομάδες που είναι στο δικό μας επίπεδο για να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά των παικτών ο Έντιν Μπάβτσιτς, που είχε 19 πόντους, είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, νομίζω παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τα καταφέραμε. Αρχίσαμε κατά τη διάρκεια του ματς να πιστεύουμε στη νίκη, παλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Πετύχαμε μια φανταστική νίκη».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου