ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Μια ντουζινα γκολαρες...(video)

Μια ντουζινα γκολαρες...(video)

Παρακολουθήστε σε ένα αφιερωματικό βίντεο, τα 12 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα αποτέλεσε φέτος το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πραγματοποιεί μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, φέρνοντας στον Πειραιά έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Αργεντινός στράικερ, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά και μέλος κορυφαίων ομάδων, όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.


Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να αποτελεί τον βασικό σέντερ-φορ του Ολυμπιακού στηνκορυφή της επίθεσης, κάτι που συμβαίνει δικαίως λόγω ότι ο Έλληνας σκόρερ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, αλλά ο Χαβιέρ Σαβιόλα τα έχει πάει αρκετά καλά είτε ως δεύτερος στράικερ, είτε στην κορυφή του βασικού σχήματος (όποτε έχει χρησιμοποιηθεί), συνεισφέροντας στην ομάδα τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και στο σκορ.

Ο 32χρονος Λατινοαμερικανός μετράει ήδη 12 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, όντας τις περισσότερες φορές ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή για τον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια των αγώνων.

Έχει σημειώσει κάποια όμορφα τέρματα και έχει πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά αναμφισβήτητα ξεχωρίζει η απόδοση του στον "τελικό" κόντρα στην Άντερλεχτ, στον οποίο και σημείωσε 2 πολύτιμα γκολ για τους Πειραιώτες, σε ένα καθοριστικό ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός "σφράγισε" την πρόκριση για τους "16" του Champions League.

Απολαυστε τον...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου