ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αυτοί που φεύγουν κι αυτοι που μενουν...

Αυτοί που φεύγουν κι αυτοι που μενουν...

02/01/2014
 
 Καλή η μεταγραφολογία, αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχουν κι αυτοί που φεύγουν. Ο Καρλ Μετζανί ανοίγει πρώτος την πόρτα, ποιοι είναι πιθανό να ακολουθήσουν και ποιοι… ξαναδίνονται δανεικοί.

Αυτοί που φεύγουν
Στην προσθήκη του Πελέ σταματούν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού για το χειμώνα. Αντίθετα, αποχωρήσεις αναμένονται περισσότερες.

Πρώτη εξ αυτών θα είναι του Καρλ Μεντζανί, ο οποίος σήμερα οριστικοποιεί τη μετακίνησή του στη Βαλανσιέν. Ο Αλγερινός αμυντικός βρίσκεται από χθες στη γαλλική πόλη, σήμερα θα περάσει από τα ιατρικά τεστ και θα υπογράψει. «Ήθελα να επιλέξω μια ομάδα που θα μου εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής για να καλύψω το χαμένο έδαφος και να είμαι έτοιμος για το Μουντιάλ», δήλωσε ο ίδιος στον Τύπο της πατρίδας του. Λιλ και Σοσό ενδιαφέρθηκαν επίσης για την απόκτησή του, αλλά όπως είπε και ο πρόεδρος της Βαλανσιέν, Ζαν-Ρεϊμόν Λεγκράντ, «… αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει την Πέμπτη».

Από εκεί και πέρα, ο Μπάλας Μέγιερι παραμένει στον Ολυμπιακό παρά τη φιλολογία που αναπτύχθηκε περί αποχώρησής του με τη μορφή δανεισμού. Μετά και το τετ-α-τετ που είχε με τον Μίτσελ, ο Ούγγρος γκολκίπερ θα κάνει υπομονή, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Τάσου Παπάζογλου, παρότι οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν ρωτήσει αν παραχωρείται δανεικός. Πλέον όμως, μετά και την αποχώρηση του Μεντζανί, ο 25χρονος πολυσύνθετος αμυντικός αναμένεται να δηλωθεί και στη λίστα για το Champions League.

Αντίθετα, όλα είναι ανοιχτά για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο διεθνής με το Μάλι μέσος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός. Αρκετές ομάδες από τη γνώριμη στον ίδιο Ligue 1 έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, με κυριότερη την Μπαστιά. Αντίθετα, λιγότερες πιθανότητες να αποχωρήσει ο δανεικός από τη Μονακό Ντελβίν Εντινγκά. Η θέση των δύο γαλλόφωνων έχει γίνει, πάντως, πιο επισφαλής από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Πελέ και υπάρχει μία επιπλέον λύση στο κέντρο. «Παράθυρο» αποχώρησης υπάρχει και για τον Μάρκο Σέποβιτς, με ορατό το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του. Ο Μίτσελ δεν έχει πειστεί για την αξία του και φέρεται να προτιμά την επιστροφή του δανεικού στον Εργοτέλη, Δημήτρη Διαμαντάκου, που συν τοις άλλοις μπορεί να δηλωθεί και στη β’ λίστα του Champions League.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που έλυσε τη συνεργασία του με την Άουγκσμπουργκ είναι μεταξύ Πλατανιά και Άρη, ενώ ο Τόμας Ντε Βινσέντι οδεύει προς δανεισμό στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το καλοκαίρι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου