ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ομπράντοβιτς: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό, αλλά…»

Ομπράντοβιτς: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό, αλλά…»

01/01/2014
 Η Φενερμπαχτσέ έρχεται με σεβασμό στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αλλά και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν στη νίκη, όπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ομπράντοβιτς: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό, αλλά…»

Ολυμπιακός και Φενερμπαχτσέ κοντράρονται την Παρασκευή (03/01) στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague με τον προπονητή του τουρκικού συλλόγου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τονίζει ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει με σεβασμό τον αντίπαλο της. Ο Σέρβος κόουτς πάντως, δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι οι παίκτες του έχουν πιθανότητες για το «διπλό».

«Αυτό είναι το πρώτο που θα παίξουμε και κόντρα σε μία ομάδα που έχει ρεκόρ 10-0 και είναι επίσης δις πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πηγαίνουμε με μεγάλο σεβασμό, όμως πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες για τη νίκη. Για ν το πετύχουμε αυτό όμως πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά με απόλυτη συγκέντρωση. Η κλήρωση έτσι το ήθελε, να παίξουμε το πρώτο μας ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα του», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε:

«Το Top 16 είναι μια νέα αρχή για εμάς. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στον πρώτο γύρο της Euroleague και να καταλάβουμε ότι ο κάθε πόντος, η κάθε κατοχή είναι πολύ σημαντική στο Top 16».


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου