ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοινωσε Πελέ η ΠΑΕ Ολυμπιακός-Διάψευση για Σταφυλίδη, Ταταρουσάνου

Ανακοινωσε Πελέ η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου, Πελέ, για τα επόμενα 3,5 χρόνια.
Η συμφωνία είχε επιτευχθεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τη Δευτέρα (30/12) πήρε και επίσημη μορφή. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Η μεταγραφή κόστισε περίπου 500.000 ευρώ, με τον Πορτογάλο μέσο να εντάσσεται άμεσα στην ομάδα του Πειραιά και να αποτελεί την πρώτη χειμερινή προσθήκη των Πρωταθλητών Ελλάδας.


Ο Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος ή αλλιώς Πελέ μέτρησε 12 συμμετοχές (σ.σ. εννέα ως βασικός) και 3 γκολ στη φετινή Super League με τη φανέλα του Εργοτέλη (σ.σ. συνολικά έπαιξε σε 14 ματς, αν συνυπολογίσουμε και δύο εμφανίσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας). Είναι ένας σύγχρονος κεντρικός μέσος, με καλά στημένα και καλές μεταβιβάσεις. Δεν διστάζει να δοκιμάσει το δεξί πόδι του όταν βρει χώρο, ενώ τα 2 από τα 3 φετινά του γκολ στο Πρωτάθλημα σημειώθηκαν με εκτέλεση φάουλ.

Ο 26άχρονος (14/9/1987, ύψος 1,87 μ.) Πορτογάλος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Μποαβίστα, Σαλγκέιρος, Μπενφίκα και Βιτόρια Γκιμαράες. Ως επαγγελματίας, όμως, ο πρώτος του σταθμός ήταν η Σαλγκέιρος τη σεζόν 2004/05. Στη συνέχεια, έπαιξε κατά σειρά σε Βιτόρια Γκιμαράες, Ίντερ, Πόρτο, Πόρτσμουθ, Βαγιαδολίδ, Εσκισεχίρσπορ, Εργοτέλη. Στον Ολυμπιακό, ελπίζει να βρει το ποδοσφαιρικό του λιμάνι και τη σταθερότητα στην καριέρα του.

Ο Πελέ είχε υποχρεώσει την Ίντερ να πληρώσει 1.500.000 ευρώ στην Γκιμαράες τον Αύγουστο του 2007, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "νερατζούρι". Μέτρησε συνολικά 16 συμμετοχές με την Ίντερ (και ένα γκολ, στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λάτσιο της σεζόν 2007/08), αλλά τον Αύγουστο του 2008 πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, καθώς συμπεριλήφθηκε στο πλαίσιο της μετακίνησης του Ρικάρντο Κουαρέσμα από την Πόρτο στην Ίντερ έναντι 18.600.000 ευρώ. Ο Πελέ κοστολογήθηκε με 6.000.000 ευρώ. Στην πορτογαλική ομάδα, όμως, έπαιξε ελάχιστα στο πρώτο μισό της σεζόν 2008/09 (σ.σ. μόλις τέσσερις συμμετοχές). Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Πόρτσμουθ και Βαγιαδολίδ. Κατάφερε να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του με την Πόρτο το 2010, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με την Εσκισεχίρσπορ, το οποίο και εξάντλησε (38 συμμετοχές και 3 γκολ). Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Εργοτέλη και μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα, υπογράφοντας συνεργασία με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo GOMES PASSOS (Πελέ). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών".

Μόνο ο Πελέ-Διάψευση για Σταφυλίδη, Ταταρουσάνου

Ο Πελέ, ο οποίος ανακοινώθηκε και προπονήθηκε, θα είναι και η μόνη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Διάψευση για Σταφυλίδη, Ταταρουσάνου.

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Πελέ ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό επεσήμαναν οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλοντας να βάλουν ένα τέλος στα σενάρια που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και φέρνουν τους ερυθρόλευκους να σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν και για άλλους παίκτες.

Δύο από τους παίκτες τα ονόματα των οποίων γράφηκαν είναι αυτά των Σταφυλίδη και Ταταρουσάνου.

Στα ζητήματα αυτά οι ερυθρόλευκοι -ξεκάθαρα- επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για τους παίκτες αυτούς καθώς και για άλλους ποδοσφαιριστές που φέρονται -βάσει των δημοσιευμάτων- να έχουν εκφράσει απασχολήσει μεταγραφικά του Πειραιώτες για την αρχή του νέου έτους.

Πλέον στο Ρέντη έχουν όλοι το μυαλό τους στο παιχνίδι με την Καλλονή για την πρώτη αγωνιστική του β' γύρου του πρωταθλήματος.

Σκοπός όλων είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρεώση της ομάδας να συνδυαστεί με μια νίκη και με μια καλή εμφάνιση 
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου