ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ισόπαλο το ντέρμπι των βετεράνων

Ισόπαλο το ντέρμπι των βετεράνων

Οι ομάδες πόλο βετεράνων του Ολυμπιακού και του Εθνικού έδωσαν το καθιερωμένο ετήσιο παιχνίδι τους, αποχαιρετώντας με το δικό τους τρόπο το 2013.
Ο Ολυμπιακός κράτησε το αήττητό του απέναντι στον Εθνικό στο 13ο ντέρμπι βετεράνων, με τον Γιώργο Κατσούλη να ισοφαρίζει σε 11-11 στον παίκτη παραπάνω, 3” πριν από τη λήξη του αγώνα.

Ο αρχηγός της ομάδας του 1971, 70άχρονος πλέον Γιάννης Παληός, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση, καθώς η εμβληματική φυσιογνωμία του Ολυμπιακού και γενικότερα του ελληνικού πόλο φόρεσε το μαγιό και το σκουφάκι του και μπήκε στην πισίνα, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ!

Εκτός από τον Γιάννη Παληό, το "παρών" στη φιλική αναμέτρηση έδωσαν και τρεις συμπαίκτες του από εκείνη την ομάδα του Ολυμπιακού: ο Αντώνης Καραβάνος, ο Γιώργος Βερνάδος και ο Στάθης Σαράντος, όπως και οι Μπάμπης Χαραλαμπίδης (σ.σ. αναδείχθηκε MVP του αγώνα), Γιώργος Μιχαηλίδης και Θανάσης Κατσούλης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αντώνης  Καραβάνος, Γιάννης Παληός 1, Γιώργος Βερνάρδος, Στάθης Σαράντος, Μπάμπης Χαραλαμπίδης 3, Γιώργος Κατσούλης 2, Μανώλης Ψαρρός, Γιάννης Λαδάς 2, Θανάσης Κατσούλης 1, Άγις Φικιώρης, Γιώργος Μιχαηλίδης 2, Δημήτρης Κούτρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βογιατζής, Μαρκόπουλος 1, Μουρμούρας, Κλεωνάκος 2, Παϊρακταρίδης 1, Αναγνώστου 1, Καβαλάρης, Γ. Ξυλούρης 2, Ν. Ξυλούρης, Ζουμπουλίδης 1, Μπελεγρής 1, Κουρμελές, Γεροντής 2.


 ALEX WEB RADIO/TV


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου