ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Δεν πήγε μόνο για τα… γεννητούρια

Δεν πήγε μόνο για τα… γεννητούρια

14/01/2014
 Στην Ισπανία, λόγω της γέννησης του πρώτου του εγγονού, βρίσκεται ο Μίτσελ, και έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ενδέχεται να ψάξει τον αντι-Σιόβα για τον Ολυμπιακό.

Δεν πήγε μόνο για τα… γεννητούρια
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η ενίσχυση του κέντρο της άμυνας, ύστερα από τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Μίτσελ βρίσκεται στην Ισπανία, αφού έγινε παππούς για πρώτη φορά και ενημέρωσε σχετικά την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, και θα απουσιάσει μέχρι και αύριο από τις προπονήσεις της ομάδας.

Την ίδια ώρα, όμως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως είχε επαφές για ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον αντι-Σιόβα.

Ο 50χρονος τεχνικός θα ήθελε να πάρει έναν παίκτη που τον γνωρίζει, αλλά να μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός και το καλοκαίρι να εξεταστεί το ενδεχόμενο της αγοράς του, εφόσον υπάρχει θέμα αποχώρησης του Κώστα Μανωλά το καλοκαίρι.

Τις προηγούμενες μέρες στην Ισπανία έφεραν στο προσκήνιο του Μποτία, ενώ ακούγεται ότι γίνονται επαφές και για παίκτες που παίζουν στη Ρωσία ή την Ουκρανία και μπορούν να φύγουν.

Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Ιβάν Μαρκάνο, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρούμπιν Καζάν. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δημοσιεύματα και για τον Βίλοτιτς της Γκρασχόπερς.

Από τον Ολυμπιακό πάντως ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει απόφαση για παίκτη, από τη στιγμή που ο Μίτσελ δεν έχει εισηγηθεί την απόκτηση κάποιου στόπερ.

Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν με την επιστροφή του Ισπανού προπονητή από την πατρίδα του και του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις ΗΠΑ, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το αν θα υπάρξει ενίσχυση στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, και τον Τάσο Αυλωνίτη, αν και οι Πειραιώτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα τον εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου