ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να χαλαρώνει»

«Ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να χαλαρώνει»

12/01/2014
 
Για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης μίλησε στο sport-fm.gr ο φουνταριστός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Μουρίκης. Η χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο δεν κόστισε στην ομάδα του, τόνισε.

«Ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να χαλαρώνει»Το δυναμικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη ήταν καθοριστικό για τη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 9-7, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο Κώστας Μουρίκης. Αποτέλεσμα κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες η χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς φουνταριστού στον Ορέστη Κανελλόπουλο.
Για το παιχνίδι:


«Ξεκινήσαμε ιδιαίτερα καλά το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε στο σκορ με 7-2 και αυτό είναι η αιτία που χαλαρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, είναι γεγονός πως μας βγήκε η κούραση από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Έγκερ. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει ποτέ να χαλαρώνει, αλλά ευτυχώς αυτό δεν μας στοίχισε στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα δούλεψε σωστά σε άμυνα και επίθεση. Η μπάλα γύρισε με υπομονή και έτσι περνούσαμε σωστά τη μπάλα στους φουνταριστούς. Η δύναμη αυτής της ομάδας υπάρχει και στην περιφέρεια και στα δύο μέτρα».

Για την απόδοση της Βουλιαγμένης:

«Η αντίπαλος μας έπαιξε όπως ακριβώς το περιμέναμε. Είναι μια καλή ομάδα, όμως μπήκαμε δυνατά και δεν τους αφήσαμε περιθώριο να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Στην τέταρτη περίοδο προσπάθησαν να ξαναμπούν στον αγώνα, όμως παρά τη νωθρή εικόνα που είχαμε, δεν χάσαμε το προβάδισμα».

Για το πόσο εύκολο ήταν για τον Ολυμπιακό να «χτίσει» ψυχολογία μετά την ήττα στο Έγκερ:

«Ήταν ειλικρινά αρκετά δύσκολο για εμάς να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Έγκερ. Υπάρχει στο μυαλό μας ο τρόπος που παίξαμε και ηττηθήκαμε. Παρόλα αυτά είμαστε επαγγελματίες παίκτες, αγωνιζόμαστε στο υψηλό επίπεδο και το να μένουμε ανεπηρέαστοι είναι υποχρέωσή μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο:

«Ομολογουμένως είμαστε το φαβορί για την πρώτη θέση. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Καβάλα και θα παλέψουμε για τη νίκη, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε την πρώτη θέση. Η διαφορά των πέντε βαθμών από τη Βουλιαγμένη είναι σημαντική». 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου