ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ερυθρόλευκη» ανακοίνωση για τη διαιτησία η απαντηση του εφευρετη της...αλητειας

«Ερυθρόλευκη» ανακοίνωση για τη διαιτησία η απαντηση του εφευρετη της...αλητειας

15/01/2014
 
 Βασιζόμενη στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων» για την Α1 η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία…

«Ερυθρόλευκη» ανακοίνωση για τη διαιτησία

Η διαιτησία της αναμέτρησης του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, είχε προκαλέσει την δυσαρέσκεια των «ερυθρολεύκων» η οποία είχε αποτυπωθεί και εγγράφως με επιστολή τους προ της ΚΕΔ. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν συνέχεια την Τετάρτη με ανακοίνωσή τους -και ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τους «πράσινους» για τη 14η αγωνιστική της Α1- στην οποία ζητούν να είναι επαρκής η διαιτησία ώστε να διασφαλιστεί το κύρος και η ισονομία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει

Στις 3 Ιανουαρίου 2014 η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή προς την ΚΕΔ με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο με την οποία κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την πλήρη αδιαφορία τους στις παραβατικές συμπεριφορές των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού για τη ρήψη φωτοβολίδων και κροτίδων προς τον πάγκο της ομάδας μας 27,6’’ πριν το τέλος του αγώνα που δημιούργησαν σοβαρότατους κινδύνους τραυματισμού των αθλητών και των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι οι διαιτητές όχι μόνο δεν εφάρμοσαν τον Ειδικό Πειθαρχικό Κώδικα του ΕΣΑΚΕ (άρθρο 20) που όριζε τη διακοπή του αγώνα αλλά δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στο φύλλο αγώνα που θα είχε ως συνέπεια την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον Αθλητικό Δικαστή.

Γι’ όλα τα παραπάνω, ο Ολυμπιακός ζήτησε τον έλεγχο των συγκεκριμένων διαιτητών και την επιβολή κυρώσεων, ενώ παράλληλα απαίτησε τη λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την επάρκεια της διαιτησίας σε αγώνες μείζονος σπουδαιότητας όπως οι επερχόμενοι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δυο ομάδων, προκειμένου να διαφυλαχθεί επιτέλους το κύρος και η ισονομία που απαιτούν οι θεσμοί για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. 

«Σκούζουν οι αιώνιοι δεύτεροι»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε σε σκληρό τόνο με δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα παράπονα του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ/ΕΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

«Σκούζουν οι αιώνιοι δεύτεροι»
Το ντέρμπι άρχισε και πάλι νωρίς… Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός που εκφράζει παράπονα για τη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό Κυπέλλου της 23ης Δεκεμβρίου, για τη διαιτησία και όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος, αλλά και για την ΕΟΚ, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε σκληρό τόνο.

«Για ακόμη μια φορά οι αιώνιοι δεύτεροι σκούζουν, αυτή τη φορά με αφορμή τη δήθεν μη τήρηση των νόμων. Ακόμα να καταλάβουν ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει ένας και μόνο νόμος: Ο νόμος του ΟΑΚΑ», αναφέρει η δήλωσή του.

 Ο νόμος του ΟΑΚΑ? της σφυριχτρας δηλαδη...
 Για το θεμα τιποτε κυριε εφευρετη της αλητειας?


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου