ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Super League:Τα αποτελεσματα και τα γκολ της 19ης αγωνιστικής (videos)

Super League:Τα αποτελεσματα και τα γκολ της 19ης αγωνιστικής (videos)

Δείτε όλα τα γκολ της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague που έκρυβε αρκετές εκπλήξεις
Το ενδιαφέρον γι ακόμα μία φορά βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας εκεί που πραγματικά γίνεται... χαμός! Από την 7η μέχρι και την 16η θέση παλεύουν για την παραμονή, αφού η διαφορά είναι μόλις πέντε πόντοι.

Δείτε όλα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 
 Superleague



Οφη-Βεροια 0-1  
Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Βέροια στο Ηράκλειο, η οποία με γκολ του Μπεν στο 85' επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
H "βασίλισσα του βορρά" πήρε έτσι μεγάλη βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε στους 18 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν Μπούρμπος και Ζορό.

 

Λεβαδειακος-Εργοτελης 2-0

Τη χαρά της νίκης μετά από τέσσερις σερί ήττες γεύτηκε ο Λεβαδειακός, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Εργοτέλη.
Οι Βοιωτοί δεν είχαν βρει δίχτυα σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν, όμως, αυτή τη φορά ο πρώτος σκόρερ τους, Βαγγέλης Μάντζιος, έδωσε τη λύση και ταυτόχρονα τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

 

Παο-Πανιωνιος 1-0

Μια, ακόμη, αγχωτική νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Πράνιτς στο πρώτο μέρος σε ένα χορταστικό παιχνίδι όπου η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο.
Οι πράσινοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος όπου είχαν το γκολ, δοκάρι με τον Καρέλη και κλασικές φάσεις για να κάνουν το 2-0 και το 3-0 αλλά ήταν πολύ κακοί στο δεύτερο μέρος όταν και οι γηπεδούχοι έψαξαν στα ίσια την ισοφάριση και είχαν χαμένο πέναλτι στο 67' αλλά και δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο στο 80'.

 

Παοκ-Παναιτωλικος 1-0

Συνεχίζει να προβληματίζει, αλλά και να κερδίζει μέσα στο 2014 ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" πέτυχε την 9η νίκη σε 10 παιχνίδια στην Τούμπα επί του Παναιτωλικού με 1-0, όμως, η εμφάνισή του ήταν και πάλι πολύ μέτρια ως κακή.
Οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν, αρκετές φορές απειλήθηκαν από τον Καμαρά και την παρέα του (κυρίως στο α΄ μέρος) και, ευτυχώς, γι' αυτούς υπήρχε μέσα στο γήπεδο ο Λούκας Πέρεθ, που κατάφερε να πετύχει ένα όμορφο γκολ στο 53΄ (προηγήθηκε καθοριστικό λάθος του Μπικέι) και είχε ορισμένες ακόμη κακές ενέργειες.

 

Απολλων Σμυρνης-ΠΑΣ Γιαννενα 4-0

Με τον καλύτερο τρόπο έχει μπει το 2014 για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μετά το διπλό στο "Βικελίδης" συνέχισε νικηφόρα. Η ομάδα του Λόρι Σάντσες όχι απλά έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, αλλά πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι πετυχαίνοντας για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν τέσσερα γκολ.
Από την άλλη, πρέπει να πάει αρκετά πίσω κανείς για να βρει χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα από αυτό. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι και πλέον η απόσταση από την πεντάδα είναι αρκετά μεγάλη.

 

Αστερας Τριπολης-Πλατανιας 3-0

Μια πολύ άνετη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό 3-0, πήρε ο Αστέρας Τρίπολης επί του Πλατανιά στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με τους γηπεδούχους να διατηρούν το εντός έδρας αήττητος σε ένα ακόμη ματς.
Από την πλευρά της η ομάδα των Χανίων έμεινε μακριά από τις νίκες για δεύτερο συνεχόμενο ματς ενώ στην αναμέτρηση με τον σύλλογο της Αρκαδίας δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της.

 

Πανθρακικος-Ξανθη 2-1

Τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο όλοι πιστέψαμε πως θα βλέπαμε άλλη μία... σούπα μεταξύ των δυο ομάδων. Τα πάντα άλλαξαν όμως στο δεύτερο μέρος όταν και ο Πανθρακικός πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τζάνη.
Η Ξάνθη απάντησε ένα λεπτό αργότερα με τον Βάλλα, όμως οι "κροκόδειλοι" πήραν τελικά τη νίκη με χρυσό σκόρερ τον Κάσες (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ).

 

Aτρομητος-Ολυμπιακος  0-0


Ο Ολυμπιακός ήταν μπλοκαρισμένος στο πρώτο ημίχρονο, μεταμορφώθηκε στο δεύτερο με τις αλλαγές των Σαβιόλα, Βάις και Μήτρογλου, αλλά η ατυχία, δοκάρι Μανιάτη και η αστοχία, τον οδήγησαν στην δεύτερη φετινή απώλεια βαθμών.
Για την 19η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 0-0 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, σημειώνοντας την δεύτερη φετινή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, ύστερα από το "Χ" στο Αγρίνιο (επίσης 0-0 με Παναιτωλικό).



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου