ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

H ζεστη αγκαλια του Ολυμπιακού για αυτους που εχουν αναγκη (video)

H ζεστη αγκαλια του Ολυμπιακού για αυτους που εχουν αναγκη (video)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας η εκδήλωση για την συγκέντρωση αγαθών από τον Ερασιτέχνη για το "Παιδικό Σπίτι Πειραιά" και το "ΠΙΚΠΑ Βούλας".
Ο κόσμος του Πειραιά και όχι μόνο, "αγκάλιασε" την Φιλανθρωπική Δράση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π η οποία έχει σλόγκαν "Μη σταματάς να βοηθάς" και επισκέφτηκε την Λέσχη για να βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί, πάντα με στόχο την προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι πόρτες της Ιστορικής Λέσχης άνοιξαν στις 09:00 και έκλεισαν στις 17:00 και εκατοντάδες συμπολίτες μας φρόντισαν γεμίσουν την αίθουσα με τα αγαθά που είχαν ζητηθεί.
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχοντας την υποστήριξη της UNICEF θα επισκεφτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα το "Παιδικό Σπίτι του Πειραιά" και το "ΠΙΚΠΑ Βούλας" για να παραδώσει τα αγαθά στα παιδιά των Ιδρυμάτων.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και γέμισε με αγαθά και ζωή την Ιστορική Λέσχη και ιδιαίτερα τα αγωνιστικά του τμήματα και τις Ακαδημίες, την ΠΑΕ Ολυμπιακός, την UNICEF και φυσικά τους Συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 7 για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Στην εκδήλωση από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π  παρούσα ήταν η Γενική Διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη ενώ το παρών έδωσε ο Επίτιμος Πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Ταμίας του ΔΣ Δημοσθένης Λαζαρίδης και το μέλος Γιώργος Παπαδόπουλος. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο  Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βασίλης Τοκάκης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, οι αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης.

Επίσης στη Λέσχη έδωσε το παρών ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της Ηλίας Λυμπέρης. Στη Λέσχη παραβρέθηκε  ο Ολυμπιονίκης του Ταε Κβον Ντο και Επικεφαλής του Τμήματος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Μουρούτσος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης, ο αρχιπροπονητής της ομάδας Κολύμβησης Νίκος Γέμελος, η Κέλλυ Αραούζου, η Μαριάννα Λυμπερτά αλλά και όλη η αγωνιστική ομάδα και η Ακαδημία Κολύμβησης. Επίσης ο προπονητής της ομάδας πόλο Ανδρών Θόδωρος Βλάχος, ο έφορος Δημήτρης Μάζης, ο αρχηγός Τάσος Σχίζας και οι αθλητές Μάλιαρακ, Δελακάς, Καπότσης, Ποντικέας, η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Στέλλα Χριστοδούλου και η συναθλήτρια της Σοφία Κοσμά και οι έφοροι των Ακαδημιών Κώστας Γούρας (πόλο) και Μανώλης Τσιρογιάννης (βόλεϊ), ο έφορος των Ναυταθλητικών Τμημάτων Τάσος Βουγίδης, καθώς και οι μάνατζερ Νίκος Κατσιούρας (Βόλεϊ Γυναικών), Σπύρος Μπιτσάκης (Κολύμβησης). Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το παρών έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Γλύκας αλλά και τα μέλη του ΔΣ κ.κ Κτενάς, Κωτάκης, Καλτσάς, Τουλγέρογλου.


 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστίνα Τσιλίγκιρη (Γενική Διευθύντρια ΟΣΦΠ): "Ο κόσμος έδειξε την συμπαράστασή του και την αγάπη του στον Ολυμπιακό «αγκαλιάζοντας» αυτή την σημαντική πρωτοβουλία μας. Ο Ολυμπιακός αξιοποιεί το μεγαλύτερο όπλο που είναι ο κόσμος του με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος της κοινωνίας. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Γιάννη Μανιάτη και Αβραάμ Παπαδόπουλο που «αγκάλιασαν» την κίνηση μας και φυσικά την UNICEF που είναι αρωγός μας για την συγκέντρωση αγαθών για το Παιδικό Σπίτι του Πειραιά. Ευχαριστούμε τους Συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 7 που στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους αυτή την κίνηση φέρνοντας στη Λέσχη μας πολύτιμα αγαθά για τα παιδιά. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν προκειμένου να διοργανωθεί η σημερινή εκδήλωση".

Βασίλης Τοκάκης (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός): "Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο σωματείο με έντονες κοινωνικές αναφορές. Ο Ολυμπιακός δεν έγινε τυχαία Θρύλος των ελληνικών γηπέδων και είναι παράλληλα και  ένας Θρύλος της ελληνικής κοινωνίας γιατί προσφέρει συνεχώς και είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας. Είναι παντού. Η σημερινή ενέργεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι αξιέπαινη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι εδώ για να στηρίξει αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία".

Λάμπρος Κανελλόπουλος (Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF): "Είναι μια πάρα πολύ καλό να στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες. Μέσα από αυτή την παρέμβαση δείχνουμε έμπρακτα πως είμαστε δίπλα σ' αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Η UNICEF είναι αλληλέγγυα σε κάθε προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι μια ξεχωριστή συνεργασία που έχει ξεκινήσει. Το φιλανθρωπικό πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός δεν έχει ημερομηνία λήξης. Έχει συνέπεια και βελτιώνεται συνεχώς προς όφελος των παιδιών και των συνανθρώπων μας. Ο Ολυμπιακός είναι συνέχεια δίπλα στον κόσμο. H UNICEF είναι αρωγός στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την συγκέντρωση αγαθών για το «Παιδικό Σπίτι του Πειραιά» και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και βοηθούν γι' αυτό τον σκοπό".

Αβραάμ Παπαδόπουλος (Αρχηγός Ποδοσφαιρικής ομάδας): "Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και είναι πάντα δίπλα σ' όλους τους συνανθρώπους μας. Πρέπει να βοηθάμε όσο μπορούμε, να προσφέρουμε δώρα και όλοι να νοιώθουν πως έχουν την στήριξη του Ολυμπιακού. Είναι μια τεράστια πρωτοβουλία του Προέδρου και της Διοίκησης. Είμαστε ποδοσφαιριστές αλλά είμαστε και άνθρωποι και θέλουμε να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας". Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε και για την επίσκεψη των ανθρώπων της ΠΑΕ στην Ψέριμο: "Σίγουρα η επίσκεψή μας στην Ψέριμο ήταν πολύ σημαντική. Το Ποδοσφαιρικό τμήμα και η Διοίκηση θέλαμε να βοηθήσουμε αυτό το νησί που καταστράφηκε ολοσχερώς".


 
Μιχάλης Μουρούτσος (Ολυμπιονίκης Ταε Κβον Ντο, Επικεφαλής Τμήματος Ταε Κβον Ντο ΟΣΦΠ): "Ο Ολυμπιακός δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την κίνηση. Νομίζω ότι η οικογένεια του Ολυμπιακού αποδεικνύει εμπράκτως πως είναι κοντά σ' αυτούς που έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί ενωμένοι δείχνουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάς χωρίς να περιμένεις κάτι από αυτόν που βοηθάς".

Σπύρος Γιαννιώτης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης): "Εδώ στη Λέσχη υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και όποτε έρχομαι θυμάμαι εκείνη την στιγμή. Ήρθαμε εδώ για να υποστηρίξουμε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού μας. Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι και έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη όλο το χρόνο".


 
Αντώνης Γλύκας (Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών): "Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και δυνατός. Η ΠΑΕ, όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα και βέβαια οι Βετεράνοι. Οι Βετεράνοι με τα 620 παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη Λέσχη. Αξίζουν πολλά μπράβο στον πρόεδρο και στο ΔΣ του Ερασιτέχνη που εμπνεύστηκαν αυτή την κίνηση. Δείχνουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Είναι ένας Ολυμπιακός δίπλα σε όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε εκτός από την κατάκτηση τίτλων σε όλα τα σπορ να δίνουμε το παρών σε τέτοιες ενέργειες. Μπράβο σε όλους και ζήτω ο Ολυμπιακός".

Γιάννης Γκαϊτατζής (Αντιπρόεδρος ΔΣ Συνδέσμου Βετεράνων): "Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ για αυτές τις κινήσεις. Ο Ολυμπιακός δείχνει τον δρόμο σε όλους. Ο Ολυμπιακός κάθε μέρα όλο το χρόνο είναι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη".

Νίκος Γέμελος (Αρχιπροπονητής Κολύμβησης ΟΣΦΠ): "Ο Ολυμπιακός στην κορυφή σε όλα. Μέσα στα γήπεδα, στις πισίνες και εκτός από αυτά είναι πάντα πρώτος. Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη για την σπουδαία πρωτοβουλία του. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και θ' αγκαλιαστεί και πάλι από τον κόσμο. Σήμερα γεμίσαμε με δώρα και αγαθά τη Λέσχη και είμαι χαρούμενος που γέμισε με ζωή αυτός ο ιστορικός χώρος".

Θόδωρος Βλάχος (Προπονητής ανδρικής ομάδας Πόλο): "Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που εμπνεύστηκαν και σ' αυτούς που υλοποίησαν αυτό το εγχείρημα. Όλοι ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και όλοι βλέπουν πως ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο κούπες αλλά και κοινωνική προσφορά".

Τάσος Σχίζας (Αρχηγός ομάδας Πόλο): "Μπράβο στον Ολυμπιακό για την πρωτοβουλία του. Ο Ερασιτέχνης είναι πάντα δίπλα στον κόσμο. Αντλούμε δύναμη από τον κόσμο και την επιστρέφουμε. Το «Μη σταματάς να βοηθάς» πρέπει να είναι το σλόγκαν της ζωής μας. Αυτό είναι το νόημα. Η προσφορά στο συνάνθρωπο".


 
Στέλλα Χριστοδούλου (Αρχηγός ομάδας βόλεϊ ΟΣΦΠ): "Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση για καλό σκοπό και έχουμε χρέος να βοηθάμε όλοι μας. Σε αυτή την δύσκολη εποχή πρέπει να βοηθάμε. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Είναι σημαντικό να μην περιμένουμε κάποια αφορμή να βοηθήσουμε αλλά να είμαστε πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας".

Κέλλυ Αραούζου (Πρωταθλήτρια Κολύμβησης): "Είναι μια αξιέπαινη κίνηση του Ερασιτέχνη και οφείλουμε να την στηρίξουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος σε όλα. Στην εποχή μας όλοι περνάμε δύσκολα αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να σταθούμε δίπλα τους".

Σοφία Κοσμά (Παίκτρια ομάδας βόλεϊ): "Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και αυτή η κίνηση του Ολυμπιακού καλό θα είναι να γίνει παράδειγμα για όλους. Δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ γι' αυτούς".


 
Δείτε το βίντεο:




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου