ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε ο Σιόβας

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε ο Σιόβας

Ο Δημήτρης Σιόβας χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο. Αισιοδοξία για γρήγορη επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη κάταγμα στον έξω σφυρό της ποδοκνημικής του δεξιού του ποδιού, σε μια προσπάθεια του κατά την διάρκεια της Σαββατιάτικης (11/1)προπόνησης του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.


Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά τα τελικά αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. ο Δημήτρης Σιόβας υποβλήθηκε σε απόλυτα επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο θεραπευτήριο Metropolitan, από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Αισιοδοξία για γρήγορη επάνοδο του παίκτη στους αγωνιστικούς χώρους

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο σίγουρα υπήρξε στενοχώρια για τον τραυματισμό του Σιόβα, όχι όμως και πανικός. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα σίγουρα χέρια του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία πως τα δύσκολα θα περάσουν αρκετά σύντομα για τον 26χρονο στόπερ.

Ήδη μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Σιόβας μετράει αντίστροφα για την επάνοδο του στα γήπεδα και την αγωνιστική δράση. Θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του υπό το συνεχές βλέμμα του Χρήστου Θέου και των φυσιοθεραπευτών του συλλόγου και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα χρειαστεί ένα διάστημα σχεδόν δύο μηνών για να είναι και πάλι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Προς το παρόν σημασία έχει η υγεία του παίκτη και η ομαλή ανάρρωση του, ενώ ο τραυματισμός αυτός δύσκολα θα του στερήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας καθώς υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να επανέλθει στο 100%.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Δημήτρης Σιόβας χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία από το γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Θέο και την ομάδα του στο θεραπευτήριο Metropolitan".



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου