ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ξανά sold out το ΣΕΦ

Ξανά sold out το ΣΕΦ

15/01/2014
 
 
 Για δεύτερο σερί παιχνίδι Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί μπροστά σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, αφού τα εισιτήρια ενόψει Μπαρτσελόνα έκαναν φτερά!

Ξανά sold out το ΣΕΦ!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα. Όπως κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έτσι και την προσεχή Πέμπτη το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, καθώς εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχαν διατεθεί προς πώληση για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-16.

Έτσι με τον πλέον πειστικό τρόπο ο κόσμος των πρωταθλητών Ευρώπης συνεχίζει στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδα, στην προσπάθεια να αφήσει πίσω της το «σοκ» στην Ιταλία από την Αρμάνι, να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ξαναμπει σε τροχιά πρωτιάς στον όμιλο. Άλλωστε, οι Καταλανοί θα έρθουν στην Ελλάδα με τον... αέρα του διπλού επί της ομάδας του Ζοτς και του 2/2 μέχρι στιγμής.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει οτι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο». 



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου