ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ποιες ειναι οι λύσεις για να καλυφθεί το κενό του Σιοβα.

Ποιες ειναι οι λύσεις για να καλυφθεί το κενό του Σιοβα.

12/01/2014
 Άσχημη είναι η ψυχολογία του Δημήτρη Σιόβα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, με τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού να ψάχνουν όλες τις δυνατές λύσεις για να καλυφθεί επάξια το κενό του.

Μετά τον Σιόβα τι;
Τρεις μήνες θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Δημήτρης Σιόβας, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει όλη τη χρονιά!

Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε μόνος του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού γνωρίζει πως δεν θα παίξει στους κρίσιμους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League και η συμμετοχή του στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 26χρονος παίκτης επιχείρησε να κάνει τάκλιν, έκατσε πάνω στο πόδι του και αμέσως κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, λέγοντας στους συμπαίκτες του πως το έχει σπάσει!

Πλέον στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψουν το κενό του Σιόβα, με τα σενάρια από χθες το μεσημέρι να είναι αρκετά.
Ο Σιόβας φέρνει Αυλωνίτη
Χθες προέκυψε η φημολογία ότι θα ενεργοποιηθεί άμεσα η συμφωνία των Πειραιωτών με τον Πανιώνιο για τον Τάσο Αυλωνίτη, αν και δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψουν κάποιοι εκ των δανεικών, όπως ο Ντιελνά και ο Λενάντρο, οι οποίοι αγωνίζονται σε Αζαξιό και Καλλονή αντίστοιχα, και έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, μπορεί με την ενσωμάτωση του Αυλωνίτη στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ να προχωρήσει με… εκ των έσω λύσεις, αφού εκτός από τον Μανωλά και τον Παπαδόπουλο, υπάρχουν ο Παπάζογλου, ο Μπονγκ και ο Μιγκέλ Τόρες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν ως κεντρικοί αμυντικοί.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου