ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η στιγμή της βράβευσης Παπ και Ντορσευ (video)

Η στιγμή της βράβευσης Παπ και Ντορσευ (video)

17/01/2014

Η στιγμή της βράβευσης! (pics+video)
Ο Κώστας Παπανικολάου πρόσφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση των δύο τροπαίων της Ευρωλίγκας και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τον τίμησαν πριν την έναρξη του ματς, όπως και τον Τζόι Ντόρσει, με τον οποίο είχαν κερδίσει παρέα το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.  

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές στο βίντεο

«Δεν έκανα λάθος που αγάπησα τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στην κάμερα του www.sport-fm.gr για τα συναισθήματα της επιστροφής του στο ΣΕΦ, την αποθέωση από τον κόσμο, αλλά και τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Δεν έκανα λάθος που αγάπησα τον Ολυμπιακό»
Συγκινημένος από το «θερμό» χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού και υπερήφανος για τα όσα έζησε και κατάφερε με την ομάδα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στο www.sport-fm.gr.

O διεθνής φόργουορντ, τόνισε επίσης πως δεν έκανε λάθος για τα αισθήματα που τρέφει για τον σύλλογο και τον κόσμο του και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τον κόσμο για την υποδοχή.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα, εστίασε στα μεγάλα σουτ που πέτυχε ο Ναβάρο και την γενικότερη άνοδο της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ενώ μίλησε και για την ζωή στην Βαρκελώνη, τονίζοντας ότι περνάει πολύ καλά.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Κώστα Παπανικολάου:



Ντόρσεϊ: «Σαν να γύρισα σπίτι μου»

Συναισθηματικά φορτισμένος παρουσιάστηκε ο Τζόι Ντόρσεϊ μετά την επιστροφή του στο ΣΕΦ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ντόρσεϊ: «Σαν να γύρισα σπίτι μου»
Η νίκη της Μπαρτσελόνα μέσα στο ΣΕΦ ήταν μεγάλη. Η σημερινή βραδιά όμως ήταν ούτως ή άλλως ιδιαίτερη για τον Τζόι Ντόρσεϊ. Επειδή θα επέστρεφε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού.

«Ήταν μια φορτισμένη ψυχολογικά μέρα για μένα. Πριν το παιχνίδι μιλούσα με τον Παπανικολάου για το τι θα συναντήσουμε, για το ότι θα βλέπαμε ξανά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Επίσης, συζήτησα και με τον Σπανούλη. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «πάντα είχα καλές σχέσεις με τον κόσμο του Ολυμπιακού», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Ένιωσα πολλά πράγματα όταν μπήκα στο γήπεδο. Ήταν μια όμορφη βραδιά για μένα, που συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μου. Έμοιαζε σαν να γύρισα σπίτι μου».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου