ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Απολαμβάνει την κορυφή ο Ολυμπιακός

Απολαμβάνει την κορυφή ο Ολυμπιακός

12/01/2014
 
Μόνος πρώτος στην κορυφή της Α1 πόλο ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με 9-7 της Βουλιαγμένης στον Πειραιά. Κορυφαίος του αγώνα ο Άγγελος Βλαχόπουλος με τρία γκολ.

Απολαμβάνει την κορυφή ο ΟλυμπιακόςΣτο μεγάλο ντέρμπι της ελληνικής υδατοσφαίρισης ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 9-7 για τη 10η αγωνιστική, εξασφαλίζοντας διαφορά πέντε βαθμών από την αντίπαλο τους στην κούρσα της κανονικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» με κύριο όπλο τον παίκτη παραπάνω (4/5 στο πρώτο ημίχρονο) δημιουργούσαν φάσεις για γκολ, ευστόχησαν αρκετές φορές στον συγκεκριμένο τομέα και έχτισαν την απαραίτητη διαφορά.

Επίσης, χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι ο Ολυμπιακός εγκλώβισε με την άμυνα του τη Βουλιαγμένη, η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει στη δεύτερη περίοδο του αγώνα (7-2), κάτι το οποίο ουσιαστικά δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Σημαντική συμβολή στη νίκη των πρωταθλητών είχαν οι δύο φουνταριστοί, Κολόμβος και Μουρίκης, καθώς κέρδισαν πολλές αποβολές από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Παρόλα αυτά, κορυφαίος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές, σουτάροντας με... θυμό από τη δεξιά πλευρά.

Για τη Βουλιαγμένη, κύριο αίτιο της ήττας ήταν η αστοχία στην επίθεση, με τα περισσότερα περιφερειακά σουτ των «μπέμπηδων» να καταλήγουν άουτ.

Βέβαια αυτό ήταν αναμενόμενο, καθώς τα σουτ από την περιφέρεια ήταν η μόνη δίοδος για γκολ, εφόσον ο Ολυμπιακός έκλεινε πολύ καλά τον φουνταριστό, με την μπάλα να μην «περνάει» εύκολα.

Στην τελευταία περίοδο του αγώνα, η Βουλιαγμένη εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση των γηπεδούχων και μείωσε σε 8-7 με τον Μιράλη, όμως δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, καθώς ο Ντόσκας έγραψε το τελικό 9-7 με ένα τυχερό τέρμα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-0, 1-3, 1-2


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου