ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Λοτζέσκι: «Ακόμη προσαρμόζομαι»

Λοτζέσκι: «Ακόμη προσαρμόζομαι»14/01/2014

 Ακόμη δεν έχουμε δει τον πραγματικό Λοτζέσκι τονίζει ο άσος του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στην Sportday.

Λοτζέσκι: «Ακόμη προσαρμόζομαι»
Ακόμη δεν έχουμε δει τον πραγματικό Λοτζέσκι τονίζει ο άσος του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στην Sportday.

Ο πολιτογραφημένος Βέλγος φόργουορντ μίλησε για το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε η πολύ καλή ομάδα η οποία πραγματικά είμαστε», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι στην Sportday:

-Προερχόσασταν από το κάκιστο παιχνίδι στο Μιλάνο και ψάχνατε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Πώς ήταν η κατάσταση στην ομάδα πριν από το ματς της Νέας Σμύρνης;

«Θα έλεγα ότι ήμασταν σε επείγουσα κατάσταση. Γνωρίζαμε μετά το παιχνίδι στο Μιλάνο ότι ήρθε η ώρα να ξαναπαίξουμε πολύ καλύτερα. Ξέραμε επίσης ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα. Το καλό είναι ότι ελέγξαμε την κατάσταση από την αρχή και πετύχαμε τον στόχο μας».

-Πώς εξηγείται το γεγονός ότι μετά τις 23 συνεχείς νίκες, παρουσιάσατε αρκετά έως πολύ κακό πρόσωπο στη συνέχεια, με εξαίρεση το ματς με τη Φενέρ;

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, το θέμα είναι, όμως, ότι χάσαμε και εμφανίσαμε αγωνιστικές αδυναμίες. Αδυναμίες που εκμεταλλεύτηκαν και κάποιες από τις ομάδες, που παίξαμε στη συνέχεια. Παράλληλα έπεσε η αυτοπεποίθησή μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

-Αγωνιστικά, τεχνικά, ποιο ήταν το χειρότερο σημείο σας, στην περίοδο των κακών εμφανίσεων;

«Η συμπεριφορά μας στην επίθεση στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, στο Κύπελλο, και με την Αρμάνι ήταν πολύ κακή. Δεν σουτάραμε καλά, δεν παίξαμε γενικώς όπως θα έπρεπε. Οσον αφορά το ματς με την Αρμάνι, οι αντίπαλοί μας ήταν πάρα πολύ εύστοχοι και αυτός ήταν ένας λόγος που χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά. Από δω και πέρα, πρέπει εκτός των άλλων να παίξουμε πιο δυνατά στην άμυνα και να είμαστε αποτελεσματικοί στο κομμάτι των ριμπάουντ. Οπως ανέφερα, βέβαια, πρέπει να εμφανίσουμε στην επίθεση τα πραγματικά μας προσόντα».

-Ξεκίνησες εντυπωσιακά τη χρονιά, στα τελευταία παιχνίδια και είσαι και εσύ στο μήκος κύματος του Ολυμπιακού. Οχι, δηλαδή, σε καλά επίπεδα. Εχουμε δει τον πραγματικό Λοτζέσκι ή πρέπει να περιμένουμε;

«Σε μερικά παιχνίδια έχω παίξει καλά, σε κάποια άλλα όχι. Η αλήθεια είναι ότι προσαρμόζομαι ακόμη. Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Στην αρχή τα πράγματα φαινόντουσαν πιο εύκολα. Προσπαθώ να φέρνω ενέργεια στην ομάδα, να δίνω βοήθεια και να είμαι συγκεντρωμένος στην άμυνα. Στην επίθεση δεν είμαι εγώ αυτός που ελέγχω την μπάλα, οι συμπαίκτες μου είναι εκείνοι που περισσότερο δημιουργούν καταστάσεις για μένα».

-Ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Τι περιμένουμε να δούμε σε αυτό το παιχνίδι;

«Δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ματς. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε η πολύ καλή ομάδα, που πραγματικά είμαστε, και όχι αυτή που δείξαμε σε κάποια παιχνίδια τελευταίως. Η ατμόσφαιρα θα είναι σπουδαία, ο κόσμος μας περιμένει πώς και πώς αυτό το παιχνίδι, και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα. Να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου