ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Πρόταση συνεργασίας σε Νάτχο"-who-is-who (video)

"Πρόταση συνεργασίας σε Νάτχο"who-is-who (video)

Ρωσικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει προχωρήσει σε πρόταση προς τον Μπίμπρας Νάτχο, γεγονός που δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε ο μάνατζερ του μιλώντας στο Sport24.gr.
Εδώ και κάποιες ημέρες είναι συχνές οι αναφορές του ρωσικού Τύπου σχετικά με τον Μπίμπρας Νάτχο και το μέλλον του στην Ρούμπιν Καζάν. Ο παίκτης εμφανίζει τάσεις φυγής καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο και τα ρεπορτάζ των Ρώσων βάζουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησης του.


Η ιστοσελίδα "www.championat.com" μάλιστα προχωράει το θέμα (επικαλούμενη την "Sport Express")  και υποστηρίζει πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει πρόταση στον Ισραηλινό διεθνή μέσο.

"Ο Ολυμπιακός πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας στον πρώην παίκτη της Ρούμπιν Καζάν, που από την 1η Ιανουαρίου βρίσκεται σε καθεστώς free agent.

Αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Νάτχο θα είναι ποδοσφαιριστής του πειραϊκού συλλόγου για τους επόμενους 6 μήνες με την προοπτική να παρατείνει το συμβόλαιο του για άλλη μια σεζόν.

Η απάντηση του Ισραηλινού στον Ολυμπιακό αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Βαλέριους Μιζιγκούρσκις, Διευθύνων Σύμβουλος της MVA Sports Management που έχει τα δικαιώματα του Νάτχο, μίλησε στο Sport24.gr και από την πλευρά του δεν υπήρξε ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψευση για τυχόν επαφές του Ολυμπιακού με τον πελάτη του.

"Ο Νάτχο εξετάζει την καλύτερη προοπτική για εκείνον. Η περίπτωση του Ολυμπιακού είναι ενδιαφέρουσα αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω να σας πω. Θα δούμε αν θα γίνει κάτι με τον ελληνικό σύλλογο.

Αν ο Μπίμπρας είναι οριστικά παρελθόν για την Ρουμπίν; Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Όσο και να με ρωτάτε, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περαιτέρω. Θα δείξει το μέλλον...", ήταν όσα μας είπε ο Βαλέριους Μιζιγκούρσκις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τους Ρώσους, η Ρουμπίν Καζάν πρόσφερε νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους συνεργασίας στον Νάτχο, αλλά ο 26χρονος κεντρικός μέσος αρνήθηκε την πρόταση.

To who-is-who του Νάτχο

Ο φερόμενος ως στόχος του Ολυμπιακού, Μπίμπρας Νάτχο, έκανε το ξεπέταγμά του στην Χάποελ Τελ Αβίβ στην οποία αγωνίστηκε για μία τετραετία (2006-2010, 91 συμμετοχές - 5 γκολ) και στις 8 Μαρτίου 2010 ανακοινώθηκε η μεταπήδησή του στη Ρουμπίν Καζάν.

Ο Ισραηλινός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το ρωσικό σύλλογο (λήγει σε δύο μήνες από τώρα) που κατέβαλε το ποσό των 650.000 λιρών στη Χάποελ Τελ Αβίβ και έγινε ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Το εκπληκτικό είναι πως ο Νάτχο έχει άσχημη εμπειρία κόντρα στον... Ολυμπιακό καθώς ήταν ο παίκτης που απέτυχε να νικήσει τον Ρόι Κάρολ από τα 11 βήματα, στο πλαίσιο της πρώτης κόντρας των δύο ομάδων για τους "32" του Europa League τη σεζόν 2011-12.

Ο Νταβίδ Φουστέρ είχε ανοίξει το σκορ για τους Πειραιώτες στο 71ο λεπτό και λίγα λεπτά αργότερα η Ρουμπίν είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με εκτέλεση πέναλτι μετά την ανατροπή του Καραντενίζ από τον Μέγκιερι (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη), όμως ο Κάρολ κατάφερε να πιάσει το πέναλτι στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σε επίσημο αγώνα με την ερυθρόλευκη φανέλα!


 
Να σημειωθεί πως ο 26χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Ισραήλ και σε επίπεδο Ανδρών μετράει 30 συμμετοχές και 1 γκολ (κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν στις 7 Σεπτεμβρίου 2012), με το ντεμπούτο του να έχει πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου 2010 σε φιλικό κόντρα στη Ρουμανία.


ALEX WEB RADIO/TV

1 σχόλιο:

  1. В эти минуты в Париже проходит матч первого круга "Ролан Гаррос", в котором россиянин Даниил Медведев встречается с Мартоном Фучовичем из Венгрии.

    Медведев, будучи фаворитом, проиграл первые два сета. Сможет ли Даниил переломить ход этого противостояния?

    Сейчас поставить на победу уроженца Москвы предлагается по коэффициенту 2.63. Проход во второй круг венгерского теннисиста котируется за 1.48.

    До начала матча эксперты ODDS.am полагали, что матч не будет скоротечным. Прогноз зайдет, если россиянин выиграет хотя бы один сет. https://odds.am/ru/news/6887/medvedev-snova-ne-smozhet-pobedit-na-otkritom-chempionate-francii/

    ΑπάντησηΔιαγραφή