ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

«Ζητείται προπονητής…»! Η …αγγελία του Παναθηναϊκού

«Ζητείται προπονητής…»! Η …αγγελία του Παναθηναϊκού


Ονόματα ακούγονται πολλά, αλλά απόφαση για το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού ή προχωρημένες διαπραγματεύσεις δεν υπάρχουν ακόμη… Το σίγουρο είναι πως αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού έβαζε αγγελία για την αναζήτηση προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια, αυτή θα ήταν κάπως έτσι…
«Ζητείται προπονητής με φιλοδοξίες, πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις αλλά όχι «χορτασμένος» ή απαραίτητα ιδιαίτερα νέος σε ηλικία, με όνομα που θα εμπνεύσει τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, κατά προτίμηση με λάτιν ή μεσογειακό ταμπεραμέντο, δίχως παράλληλες υποχρεώσεις σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και με κασέ που δεν θα ξεπερνά το 1,5-2 εκατ. ευρώ το χρόνο».
Στην παρούσα φάση η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης διαφόρων περιπτώσεων ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά καθεμίας ξεχωριστά, ενώ γίνονται και κάποιες προκαταρκτικές επαφές με μάνατζερ. Στη λίστα βρίσκονται οι Ζεσουάλδο Φερέιρα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, Μαρθελίνο Γκαρσία Τοράλ, Χαβιέρ Αγκίρε και Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.
Ο Νικόλας Πατέρας και οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και για το λόγο αυτό δεν θα επιλέξουν βιαστικά και είναι πιθανό να περάσουν από διαδικασία συνέντευξης κάποιους υποψηφίους. Όμως η επιλογή του διαδόχου του Νίκου Νιόπλια (που αποχώρησε μαζί με τον συνεργάτη του Μιχάλη Ιορδανίδη) δεν θα καθυστερήσει πολύ, καθώς δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.
Ο Γιάτσεκ Γκμοχ θα έχει την ευθηνή της ομάδας με τον Κριστόφ Βαζέχα στο πλευρό του μέχρι νεωτέρας και τουλάχιστον μέχρι το ματς του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, αλλά περίπτωση μονιμοποίησης του 71χρονου Πολωνού προπονητή δεν υπάρχει, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν έπεσαν από τα σύννεφα με τη λύση της συνεργασίας του Νίκου Νιόπλια. Ήταν μια εξέλιξη που όλοι τους περίμεναν, σε αντίθεση με την πρόσληψη του Γιάτσεκ Γκμοχ σε θέση υπηρεσιακού προπονητή. Την Τρίτη, όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας, θα γνωριστούν με τον πολύπειρο τεχνικό, εξαιρουμένων των αρκετών διεθνών της ομάδας (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Καντέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου