ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η εκστρατεία συνεχίζεται!

Η εκστρατεία συνεχίζεται!

19/11/2010

Η εκστρατεία "Ο Θρύλος στα χέρια μας" για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με εγγραφές και ανανεώσεις μελών, αλλά και με οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια, θα συνεχιστεί και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τόσο την ημέρα του αγώνα με  τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όσο και την παραμονή αυτού στο κλειστό του Ρέντη όπου αγωνίζονται τα τμήματα βόλεϊ, θα συνεχιστεί η εκστρατεία στο και ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν οι φίλοι του συλλόγου. Aναλυτικά:
"Η εκστρατεία 'Ο Θρύλος στα χέρια μας' συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ αλλά και θα δίνεται ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π., από τις 16:00, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη στο οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία(17:00, Volleyleague) και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πειραματικό(20:00, Α1 βόλεϊ γυναικών).

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ αλλά και θα δίνεται ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ  στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. πριν από τον  αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με τον Π.Α.Ο.Κ. και συγκεκριμένα από τις 17:00 έως τις 19:00 στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο Red Store.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου