ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και έρχεται ο Φερέιρα»

«Συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και έρχεται ο Φερέιρα»


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι-εκτός σοβαρού απροόπτου-ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού, Ζόρζε Μέντες, δήλωσε στο πρακτορείο «Lusa» πως ο πελάτης του συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» μετά τη συνάντηση που είχε με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.
Όπως αναφέρει σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος, τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του 64χρονου προπονητή, ο οποίος στις 2 Νοεμβρίου απολύθηκε από τον πάγκο της Μάλαγα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά. Πάντως στον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα, πιθανώς και την επόμενη Τετάρτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Γιάτσεκ Γκμοχ.
Ο Φερέιρα ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ο Κάρλος Φρέιτας, που τον γνωρίζει πολύ καλά από την Πορτογαλία, προσυπέγραψε την πρόσληψή του. Ο πολύπειρος τεχνικός έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες στην Πορτογαλία, «έφτιαξε» το όνομά του με την Μπράγκα από το 2003 μέχρι το 2006 κι εν συνεχεία ανέλαβε την Πόρτο με την οποία μέχρι πέρυσι κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου