ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ
17 | 11 | 2010

Η οικογένεια του Ολυμπιακού και κατ επέκταση των Σέρβων αδελφών μας, δυστυχώς μεγαλώνει… εκεί ψηλά. Ο Μπράντον Ζελίκοβιτς, από τις ηγετικές οπαδικές μορφές του Ερυθρού Αστέρα που λάτρεψε (και θα συνεχίσει να λατρεύει ακόμα και από εκεί) και τον Ολυμπιακό, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης.
Ο 42χρονος Μπράντον, ηττήθηκε. Δεν την ήξερε αυτή τη λέξη, δεν το είχε νιώσει αυτό το συναίσθημα, αλλά η επάρατη νόσος αποδείχθηκε πιο σκληροτράχηλη. Ο Μπράντον τον τελευταίο καιρό νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, είχε εξασθενήσει, αλλά εξέφρασε μία από τις τελευταίες του επιθυμίες.

Ήθελε να νιώσει ότι οι ΓΑΥΡΟΙ είναι μαζί του, είναι στο πλευρό, τα αδέλφια του από τον Πειραιά και την Ελλάδα του συμπαραστέκονται, έστω και αν βρίσκονται μακριά. Ζήτησε να του βγάλουμε ένα πανό, ένα πανό που να του στέλνουμε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας. Τη στήριξη μας.
«ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΖΕΛΙΚΟΒΙΤΣ Η ΘΥΡΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»! Το πανό για όσους θυμούνται βγήκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο στα σέρβικα και να είστε σίγουροι ότι ο Μπράντον το είδε και για λίγο, έστω για λίγο, ένιωσε καλά.

Την Πέμπτη στις 14.00 θα γίνει η κηδεία του. Τα αδέλφια μας μάλιστα του Ερυθρού Αστέρα ανέφεραν πως «η καρδιά του στρατηγού μας σταμάτησε να κτυπά…».
Καλό ταξίδι αδελφέ. Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχή σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου