ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο …Famous Govou σύμφωνα με τους συμπατριώτες του!

Ο …Famous Govou σύμφωνα με τους συμπατριώτες του!


Σίγουρα η φωτογραφία προκαλεί γέλια, αλλά σας δηλώνουμε ότι πρόκειται για φωτομοντάζ αλλά γαλλικής ιστοσελίδας για τον Famous Govou, όπως αποκαλεί τον ξενύχτη Σίντνεϊ Γκοβού!
Γαλλική ιστοσελίδα με αφορμή τη νίκη της Γαλλίας επί της Αγγλίας σε φιλική αναμέτρηση, αναφέρεται στα νέα τερτίπια του Σίντνεϊ Γκοβού στον Παναθηναϊκό που όπως όλα δείχνουν θα τον οδηγήσουν στην αποχώρησή του από τον ελληνικό σύλλογο.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει φωτογραφία τη διάσημη πέρδικα του ουίσκι «famous grouse» μόνο που αντί για το δικό της κεφάλι έχει στη θέση του αυτό του Σίντνεϊ Γκοβού. Μάλιστα, χρησιμοποιεί ως λογότυπο το «famous govou», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει έμφαση στη σχέση του Γάλλου με το αλκοόλ.
«Στην Ελλάδα ένας πρώην διεθνής που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρεϊμόντ Ντομενέκ απογοητεύει. Ο Σίντνεϊ Γκοβού που είχε συνηθίσει τα ξενύχτια όταν ήταν στη Λιόν με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί η συνεργασία του, δεν άργησε να βρει τα νυχτερινά μπαρ της Αθήνας. Έφτασε στην Αθήνα το καλοκαίρι και το περασμένο Σάββατο το έριξε έξω, ενώ πριν από έναν μήνα συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος» αναφέρει το δημοσίευμα.
Και προσθέτει: «Την επόμενη μέρα δεν πήγε για προπόνηση και στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να τον τιμωρήσουν. Την Παρασκευή ο εκπρόσωπός του αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να συζητήσει με την ομάδα του την διακοπή συμβολαίου του. Μάλιστα, η επικείμενη αποχώρησή του από τον σύλλογο κρίνεται πιο ατυχής επειδή στον Παναθηναϊκό είχε αρχίσει να διαμορφώνεται μια γαλλική αποικία. Επιπλέον η χθεσινή εμφάνισή του αντικαταστάτη του στην εθνική Γαλλίας, Βαλμπουενά θα είναι ένας ακόμα πονοκέφαλος γι αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου