ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Νίκος Νιόπλιας, υπηρεσιακός ο Γκμοχ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Νίκος Νιόπλιας, υπηρεσιακός ο Γκμοχ

 
Παρελθόν, όπως άλλωστε αναμενόταν, αποτελεί ο Νίκος Νιόπλιας από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους. "Φεύγω σαν φίλος", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή ανέλαβε ο Γιάτσεκ Γκμοχ.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας...
 "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το διαζύγιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία".

Υπηρεσιακός ο Γιάτσεκ Γκμοχ
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά".

Εν τω μεταξύ, μία μεγάλη λίστα με ονόματα υποψηφίων προπονητών υπάρχει στα χέρια των παραγόντων του Παναθηναϊκού.

Πριν καλά καλά επισημοποιηθεί το διαζύγιο με το Νίκο Νιόπλια, καθώς αναμένεται το μεσημέρι η συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα, διέρρευσαν στον Τύπο τα ονόματα κάποιων υποψηφίων να αναλάβουν στο τιμόνι των "πρασίνων".

Ακόμα και το όνομα του Μαρσέλο Λίπι, ακούγεται για τον Παναθηναϊκό, ανάμεσα σε εκείνα των Ζεσουάλδο Φερέιρα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, Μαρθελίνο Γκαρσία Τοράλ, Χαβιέρ Αγκίρε, Ντιέγκο Σιμεόνε, Κρίστοφ Ντάουμ, Ράντομιρ Άντιτς, Μισέλ Εστεβάν, Πολ Λε Γκεν, Πάουλο Σόουζα, Φρανκ Ράικαρντ, Λάζλο Μπόλονι, αλλά και εκείνο του Γιάτσεκ Γκμοχ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο, καθώς φαίνεται να έχει ήδη καταλήξει σε κάποια επιλογή η διοίκηση των "πρασίνων", αφού ασχολείται εδώ και καιρό με τον αντικαταστάτη του Νίκου Νιόπλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου