ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Στο γήπεδο όπου πριν από 13 χρόνια κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του επιστρέφει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Λοτομάτικα Ρόμα σημερα  Τετάρτη και ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στις ωραίες αναμνήσεις που έχει από την «αιώνια πόλη».
«Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω με τον Ολυμπιακό στη Ρώμη μετά τον τελικό του 1997. Έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο, αλλά η παράδοση δεν παίζει ρόλο», δήλωσε ο «Ντούντα» και πρόσθεσε για το ματς της Τετάρτης: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, πράγμα που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, και να δείξουμε πως είμαστε ομάδα που ξέρει να παίζει και εκτός έδρας. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός και να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα τους Ουάσινγκτον, Βιτάλι και Τζιακέτι, όπως επίσης να αποφύγουμε τα λάθη».

Σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε. «Έχουμε τώρα τελευταίες κάποιες ατυχίες, προβλήματα στους ψηλούς, τραυματισμούς των παικτών που παίζουν στη θέση ‘4’, ενώ τώρα δεν θα έχουμε μαζί μας τον Παπαλουκά και τον Πελεκάνο. Η απουσία του Παπαλουκά είναι πολύ σημαντική, λόγω της εμπειρίας του, ενώ μπορεί να μαρκάρει τους αντιπάλους μέχρι και στη θέση ‘3’. Έπαθε ένα διάστρεμμα και θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα».

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τη σειρά του είπε για το θρίαμβο του 1997: «Θυμάμαι εκείνον τον τελικό. Όλοι είχαμε παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας τότε. Είχα δει τον αγώνα και είχα χαρεί πολύ», ενώ για το παιχνίδι της Τετάρτης ανέφερε: «Το ματς με τη Ρόμα είναι πολύ σημαντικό. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που είναι δυνατός, ιδιαίτερα στην έδρα του. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Μέρα με τη μέρα πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι και πιο έτοιμοι».
Ρώμη - 1997 - Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 73-58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου