ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Φιλικό του Ολυμπιακού με τους φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο (video)

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί ο Ολυμπιακός στα μέσα Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα όπως έγινε σήμερα (17/11) γνωστό το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο!

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο πρωτοβουλίας οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, πρεσβευτής του οποίου είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, κατά της φτώχειας. Πρόκειται για μία αναμέτρηση, που γίνεται κάθε χρόνο μεταξύ των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο, με τη διαφορά πως φέτος οι φίλοι των δύο παικτών θα τεθούν αντιμέτωποι με ομάδα του Ολυμπιακού, στην οποία ενδεχομένως θα συμμετέχουν και πρώην ερυθρόλευκοι αστέρες. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο οι Ελληνες φίλαθλοι και ιδιαίτερα αυτοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά σπουδαίους ποδοσφαιριστές, που κατά καιρούς κόσμησαν τα γήπεδα ανά τον κόσμο.
«Ο επόμενος αγώνας κατά της φτώχειας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Οι φίλοι του Ζιντάν και του Ρονάλντο θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα επίλεκτων του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη», αναφέρει ο Ζιντάν στην ιστοσελίδα του. Η συμφωνία για την διεξαγωγή του μεγάλου αυτού φιλικού ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και μέσα στις επόμενες θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οπως γίνεται κατανοητό τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ρονάλντο και Ζιντάν σε φιλικό κατά της φτώχειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου