ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Θέλει Βιερίνια στον Ολυμπιακό ο …Αλέφαντος!

Θέλει Βιερίνια στον Ολυμπιακό ο …Αλέφαντος!


Ο Νίκος Αλέφαντος αποκαλύπτει ποιον παίκτη θα έφερνε στον Ολυμπιακό, αν ήταν εφικτή η μεταγραφή του και στάζει μέλι για τον Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ.
Όπως τονίζει στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΦΩΣ», ο Νίκος Αλέφαντος αν μπορούσε να πάρει ένα παίκτη για τον Ολυμπιακό αυτός θα ήταν ο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ. Ο Αλέφαντος, που «κόβει» το μάτι του, λέει για τον Πορτογάλο άσο τα εξής:
«Όπως φώναζα για τον Αβραάμ, το ίδιο κάνω τώρα για ένα παίκτη του ΠΑΟΚ. Τον Βιεϊρίνια. Θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια. Πολύ καλή ηλικία, παίζει και στις  δύο πλευρές, παίζει και δεύτερος κυνηγός, να τον πάρεις και να τον βάζεις όπου χρειάζεσαι. Πολλή μπάλα, ταχύτατος, πατάει γερά, ντριμπλαδόρος, σέντρα, γκολ, μαμούνι, νταής! Παρά το ύψος του σκοράρει και με το κεφάλι από τα κόρνερ! Εξαιρετική περίπτωση.
Βλέπω τα ματς του ΠΑΟΚ, τον είχα διακρίνει από πέρσι, φέτος είναι ακόμα καλύτερος. Είναι για τον Ολυμπιακό αυτός, θυμίζει Γκαλέτι! Και με καλύτερους συμπαίκτες στον Ολυμπιακό θα είναι ακόμα καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ έχει οικονομικά προβλήματα, αν πάει να τον αγοράσει ο Ολυμπιακός με μια πολύ καλή πρόταση, όλα γίνονται. Με τον Μιραλάς αυτός θα κάνει «αγγέλους»! Και ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε προσαρμογές θα έχει ούτε τίποτα.
Όπως ο Γκαλέτι, έτσι και αυτός αξιοποιεί την ταχύτητά του, το γερό του πάτημα και την τεχνική του, συγκλίνοντας προς τα μέσα και σκοράροντας. Όχι μόνο σέντρα και πάσα, αλλά χώνεται στο γκολ. Φισέκι είναι και έχει και τα δυο πόδια. Πάλι την ΑΕΚ αυτός την πήρε, την καθάρισε σαν αβγό. Και το λέει η καρδιά του. Τώρα πρέπει να τον αρπάξετε, που έχει οικονομικό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ. Τέτοιους ταχύτατους τεχνίτες θέλει ο Ολυμπιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου