ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός: Αυτούς …σημείωσε ο Κοβάσεβιτς!

Ολυμπιακός: Αυτούς …σημείωσε ο Κοβάσεβιτς!


Ο Κοβάσεβιτς παρακολούθησε το παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα Μπορντό -Βαλενσιέν, τσεκάροντας παίκτες των φιλοξενούμενων.
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει αποδείξει στο διάστημα της δεύτερης συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ότι δεν είναι τεχνικός διευθυντής του γραφείου.  Κάθε εβδομάδα σχεδόν, παίρνει την βαλίτσα του και ταξιδεύει. Οι προορισμοί του δεν γίνονται εύκολα γνωστοί, αφού τις περισσότερες φορές μόνο ο ίδιος τους γνωρίζει.
Ο Κοβάσεβιτς λοιπόν, το περασμένο Σαββατοκύριακο, βρέθηκε στο Μπορντό. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού πήγε να δει το παιχνίδι των Γιρονδίνων με την Βαλενσιέν. Τι και ποιους είδε ο Ντάρκο;
Η Μπορντό έχει ουκ ολίγους ποιοτικούς παίκτες, αλλά τους έχει «δεμένους» με συμβόλαιο και φυσικά οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα αλμυρές. Στην Βαλενσιέν, τα πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά.
Ο Κοβάσεβιτς τσέκαρε τέσσερις παίκτες των φιλοξενούμενων, δύο εκ των οποίων έχουν σαφές προβάδισμα και δεν θα πρέπει να αποτελέσει σε κανέναν έκπληξη, εάν μελλοντικά οι «ερυθρόλευκοι» ασχοληθούν μαζί τους. Πάμε να δούμε και τις τέσσερις περιπτώσεις ξεχωριστά.
Ο πρώτος είναι ο Νικολά Πενετό. Πρόκειται για 29χρονο τερματοφύλακα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Φέτος συμπληρώνει μία δεκαετία βασικός πορτιέρο. Πέντε χρόνια στην Μπαστιά και άλλα πέντε στην Βαλενσιέν. Κόντρα στην Μπορντό, στο ματς που είδε ο Κοβάσεβιτς, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και βαθμολογήθηκε από την L’ Equipe με 8.
Δεύτερος είναι ο Κάρλος Σάντσες. Παίκτη με τον οποίο είχε ασχοληθεί πέρυσι ο Ολυμπιακός (τον είχε παρακολουθήσει άνθρωπος της ομάδας), αλλά ο Κολομβιανός μεσοαμυντικός τραυματίστηκε και έμεινε εκτός δράσης για τέσσερις μήνες. Επανήλθε στις 17 Οκτωβρίου και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.
Τρίτος είναι ο Γκαετάν Μπονγκ. Πρόκειται για 22χρονο αριστερό μπακ. Είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Εθνική Καμερούν και πρόκειται για ποδοσφαιριστή βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας.
Τέταρτος είναι ο Ρεμί Γκομίς. Αυτόν τον αναφέρουμε, γιατί πριν από μια διετία ο σκάουτερ του Ολυμπιακού Ανδρέας Νινιάδης, είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, αλλά είχε κοπεί από τη διοίκηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου