ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Νέο σοκ με Τοροσίδη-ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΚΑΙ...ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

18/11/2010

Νέο σοκ με Τοροσίδη

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό με τον ΒασίληΤοροσίδη να βγαίνει νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, λόγω θλάσης πρώτου βαθμού. Δύσκολα θα προλάβει και ο Μέλμπεργκ, προβλήματα με Μιραλάς, Πάντελιτς, Νικοπολίδη. Η… επιδημία των θλάσεων φαίνεται ότι έχει χτυπήσει για τα καλά το λιμάνι, με τον Βασίλη Τοροσίδη να είναι το πιο πρόσφατο θύμα. Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, με την συμμετοχή του στο φιλικό της Εθνικής με την Αυστρία στη Βιέννη να επιβαρύνει την κατάσταση.

Ο «
Τόρο» σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού που του στερεί σίγουρα τη συμμετοχή στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι το έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της αναμέτρησης με το «Δικέφαλο του Βορρά» γίνεται εξαιρετικά δύσκολο σε ότι αφορά τον καταρτισμό όχι μόνο της ενδεκάδας αλλά και της αποστολής.

Ο Βάσκος τεχνικός δε θα έχει όπως όλα δείχνουν στη διάθεσή του, ούτε τον
Όλοφ Μέλμπεργκ που ακολούθησε την Πέμπτη μέρος της προπόνησης όμως αποχώρησε με έντονους πόνους στη φτέρνα και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής, κάτι που ούτε κι ο ίδιος θέλει να ρισκάρει.

Από εκεί και πέρα, ατομικά γυμνάστηκε ο
Μάρκο Πάντελιτς που έχει πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, ενώ ατομικό έκανε και ο Αντώνης Νικοπολίδης που έχει λουμπάγκο, όμως και οι δύο θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Ο Κέβιν Μιραλάς ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος καθώς έχει ενοχλήσεις στην πλάτη, όμως όλα δείχνουν ότι θα παίξει την Κυριακή.

Τέλος, οι
Ραούλ Μπράβο και Αριέλ Ιμπαγάσα δεδομένα θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάνουν… αγώνα δρόμου για να προλάβουν αυτή με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ. Ο Αργεντινός μέσος την Πέμπτη άρχισε μάλιστα ελαφρύ τρέξιμο, δείχνοντας ότι μπαίνει στο δρόμο της επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου