ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ξεκίνημα με το «αριστερό»

Ξεκίνημα με το «αριστερό»
Γιάννης Γιαννουδάκης 13/11/2010
ΗΤΤΑ ΜΕ 10-8 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ…Ότι έχτιζε ο Ολυμπιακός για 3 περιόδους, κατάφερε να γκρεμίσει στο 4ο και τελευταίο 8λεπτο, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 10-8,στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου της Ευρωλίγκα.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι , προηγήθηκαν με 2-3 στην πρώτη περίοδο, και 4-6 στο ημίχρονο, με τους πρωταθλητές να δείχνουν ικανοί να φύγουν με την νίκη από την πρωτεύουσα της Καταλονίας.
Η αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε στην 3η περίοδο, με τους Μπλαουγκράνα να μειώνουν στο γκολ (6-7), 8 λεπτά πριν το φινάλε, με τον Ολυμπιακό, όμως, να συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.
Τα πάντα, όμως, γύρισαν «τούμπα» στην τελευταία περίοδο, με τους Πειραιώτες να χύνουν την καρδάρα με το γάλα, επηρεασμένοι προφανώς από την ελλιπή προετοιμασία τους, την Μπαρτσελόνα να πετυχαίνει ένα επί μέρους σκορ 4-1, γυρίζοντας το εις βάρος της αποτέλεσμα, φτάνοντας τελικά στην νίκη με 10-8.
Έτσι, ο Ολυμπιακός, στρέφει πλέον την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Μλάντοστ, στο οποίο και καλείται να «ρεφάρει», φτάνοντας στην 1η νίκη του στην διοργάνωση.
Δηλώσεις:

Βαγγέλης Πάτερος:
«Όταν χάνει μία ομάδα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο προπονητής. Η μικρή προετοιμασία που έχουμε κάνει, μας επηρέασε κατά τη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο τελευταίο οκτάλεπτο όπου μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας με συνέπεια να δεχτούμε 4 γκολ. Είχαμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη και χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Η ήττα κάνει πιο δύσκολη τη ζωή μας στη συνέχεια του ομίλου αλλά δεν σταματάμε καθώς σε κάθε παιχνίδι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα πρέπει να αλλάξουμε αγωνιστική νοοτροπία το συντομότερο δυνατόν. Το πόλο είναι ομαδικό άθλημα. Ολοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Ο καθένας μπορεί να παίζει είτε 10 δευτερόλεπτα είτε 32 λεπτά. Αυτό το κρίνουν οι προπονητές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού καθώς ο Ολυμπιακός διαθέτει 14 πολύ καλούς πολίστες. Πρέπει λοιπόν να γίνουμε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Να παίζουμε όλοι για έναν και ένας για όλους και να αποκτήσουμε ηρεμία στη διάρκεια των παιχνδιών».

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-1, 4-1.

Μπαρτσελόνα (Εστεγιέρ): Μάλαραχ 6, Εστεγιέρ 1, Πέρεζ 1, Μάιτλαντ 1, Ρέιξαχ 1.
Ολυμπιακός(Πάτερος): Βλοντάκης 2, Κομάντινα 2, Χ.Αφρουδάκης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Μπλάνης 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου