ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

SUPER LEAGUE-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ (videos)

SUPER LEAGUE-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ

15/11/2010


Σασπένς ιδιαίτερο δεν είχε το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, αλλά όπως και οι εκλογές για τη δημαρχία, κρίθηκε στο… νήμα!

Το γκολ του Σολτάνι στο 74’ έδωσε στον Ηρακλή τη νίκη επί του Άρη, σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κλου του αγώνα ήταν τα ποτιστήρια του γηπέδου, που άνοιξαν… με δική τους πρωτοβουλία μετά το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Την ίδια ώρα, Πανσερραϊκός και Ολ. Βόλου έμειναν στο 2-2, ενώ νωρίτερα η Καβάλα πέρασε νικηφόρα (1-0) από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/10

Πανιώνιος-Ατρόμητος 0-1

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο Πανιώνιος. Ούτε η έλευση του Γιώργου Παράσχου, ούτε το πριμ που έταξε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στάθηκαν ικανά να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στους «κυανέρυθρους» ώστε να φτάσουν στη νίκη και να "ξεκολλήσουν" από τον πάτο της βαθμολογίας. Οι Νεοσμυρνιώτες ηττήθηκαν 1-0 από τον Ατρόμητο εντός έδρας, για τη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, χάρη στο πρώτο γκολ του Τάτου (35’) στην πρώτη εθνική κατηγορία.



Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-0 (Διεκόπη στο ημίχρονο και θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η Σούπερ Λίγκα)

ergotelis - olympiakos.
Ανέβηκε απÏ� spapas.
Τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος. Χωρίς σκορ (0-0), αλλά με ένα κανονικό γκολ του Τοροσίδη που δεν μέτρησε, τα πρώτα 45 λεπτά. Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα γίνει πιθανότατα το β' ημίχρονο του ματς.

ergotelis - olympiakos offside
Ανέβηκε απÏ� spapas.
Κέρκυρα-SKODA Ξάνθη 1-1

Δύο λεπτά στις καθυστερήσεις ήταν αρκετά για να χαρίσουν τις συγκινήσεις που δεν χάρισε ένα ολόκληρο 90λεπτό στο ΕΑΚ της Κέρκυρας, όπου οι Φαίακες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Ξάνθη. Ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 92’, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μαϊστόροβιτς χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Μπάμπη Τεννε.



ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1

Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από τις φαντασιώσεις των οπαδών του, λύγισε και την ΑΕΚ (2-1) και επιστρέφει δυναμικά στο κόλπο της κορυφής! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια «διόρθωσε» στις καθυστερήσεις την ποδοσφαιρική αδικία που πήγε να δημιουργήσει το πέναλτι του Λεονάρντο (με το οποίο ισοφάρισε το γκολ του Φωτάκη) και έφερε τον «δικέφαλο του Βορρά» σε... απευθείας σύνδεση με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Παναθηναϊκός-Λάρισα 1-1

Πέρυσι αυτά τα παιχνίδια τα «καθάριζε». Όταν παίζεις στην έδρα σου και θέλεις νίκη για να περάσεις στην κορυφή, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κερδίζεις. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ούτε τον έναν ούτε τον άλλο τρόπο και έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα προηγήθηκε με τον Κουζέν, οι πράσινοι ισοφάρισαν με τον Σισέ (22’) αλλά σπατάλησαν 70 λεπτά μη μπορώντας να φτάσουν στο γκολ.



Δευτέρα 15/11

Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα 0-1
(62' Ονουάτσι)

Στην πιο «φιλόξενη» ομάδα της φετινής κούρσας της Σούπερ Λίγκας έχει μετατραπεί ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής υποδέχθηκε την Καβάλα και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δεν έχει δει χαρά φέτος στην έδρα της, έπειτα από πέντε αναμετρήσεις. Με τη σφραγίδα του Ονουάτσι στο 62’, οι «αργοναύτες» επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές.
Ηρακλής-Άρης 1-0
(74' Σολτάνι)

Το ντέρμπι των εκλογών έβγαλε Μπουτ-άρη… Στο Καυταντζόγλειο, όμως, έχουν το δικό τους μοντέλο… διοίκησης. Ο Αλγερινός καθοδήγησε σαν «σουλτάνος» και πάλι τον Ηρακλή, έκρινε (έστω και πηγαίνοντας για… σέντρα) το ντέρμπι με τον Άρη (1-0) και εκτόξευσε τον "Γηραιό" στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2
(63' Μπέλιτς, 79' πεν. Λεοζίνιο - 10' Μαρτίν, 45+1' πεν. Ουμπίντες)

Τι και αν ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε 0-2 μέσα στις Σέρρες και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι; Ο Πανσερραϊκός με επική αντεπίθεση έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2) και διατήρησε την φοβερή παράδοση που έχει κόντρα στην ομάδα του Βόλου (15 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 18 ματς). Μαρτίν και Ουμπίντες τα γκολ των φιλοξενούμενων, Μπέλιτς και Λεοζίνιο τα γκολ των Σερρών σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με φοβερό ρυθμό.

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο 20/11

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
SKODA Ξάνθη-Πανσερραϊκός (19:30)
Παναθηναϊκός-Ηρακλής (19:30)

Κυριακή 21/11

Ατρόμητος-Εργοτέλης (15:00)
Άρης-Κέρκυρα (17:15)
Λάρισα-Πανιώνιος (17:15)
Καβάλα-ΑΕΚ (19:30)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου