ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση Ζαγοράκη σε Αδαμίδη για την καταγγελία της ΑΕΚ!

Επίθεση Ζαγοράκη σε Αδαμίδη για την καταγγελία της ΑΕΚ!


Η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ να καταγγείλει στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου την επίθεση στον πάγκο της στη διάρκεια του ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηλεφώνησε στον ομόλογό του, Σταύρο Αδαμίδη, και του εξέφρασε τα σοβαρά του παράπονα για τη στάση της «Ένωσης». Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ πως η διοίκησή του έκανε ότι ήταν δυνατό για να προστατευτεί η αποστολή των φιλοξενουμένων και πως η καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα δεν συνάδει με την απόφαση όλων των συλλόγων να χαμηλώσουν τους τόνους. Μάλιστα ανέφερε πως και η πλευρά του ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προχωρήσει σε καταγγελία για τη συμπεριφορά παικτών της ΑΕΚ (που φέρονται να έκαναν χειρονομίες προς την εξέδρα) και ειδικότερα του Τραϊανού Δέλλα που επέστρεψε ένα μπουκάλι στην εξέδρα.
Περιμένοντας τους διεθνείς…
Έρημο τοπίο θύμιζαν οι εγκαταστάσεις της Σουρωτής την Τετάρτη, καθώς απουσίαζαν οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Μπουσαϊντί και Μουσλίμοβιτς, όπως και ο Παπάζογλου λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Πάντως στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Μίρκο Σαβίνι που ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ιταλός αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και οι επίσης τραυματίες Κοντρέρας, Λίνο και Σνάουτσνερ. Η προπόνηση της Πέμπτης ορίστηκε για τις 15:00, προκειμένου οι διεθνείς να έχουν χρόνο να επιστρέψουν στη βάση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου