ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πήρε παράταση

Πήρε παράταση
 18/11/2010
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...Παράταση πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ο Πρόεδρος της Σουπερ Λιγκ με απόφαση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Αντωνακάκη είχε κληθεί την Πέμπτη το μεσημέρι να απολογηθεί στην Πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας, με την κατηγορία της δυσφήμησης του αθλήματος, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ της 8ης αγωνιστικής και για τα όσα φέρεται πως είχε πει στον Τάσο Κάκο και τον βοηθό του Ακρίβο για την αποφάσεις τους στο ντέρμπι «αιωνίων».
Τον κ. Μαρινάκη εκπροσώπησε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος ζήτησε και πήρε αναβολή μιας εβδομάδας στην υπόθεση επειδή ακόμη δεν έχουν συνταχθεί τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας της 9ης Νοεμβρίου, τα οποία ήθελε ο νομικός σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για να ισχυριστεί ότι δεν έγινε εισβολή στα αποδυτήρια των διαιτητών αλλά είσοδος μαζί με τον, Δημήτρη Γόντικα, γεγονός που το είχε παραδεχτεί και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε επιβεβαιώσει πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν εξαπέλυσε ποτέ φραστική επίθεση στον διαιτητή του ντέρμπι και τον βοηθό του. Βέβαια είναι άξιο απορροίας πως ακόμα δεν έχει κληθεί σε απολογία και ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος μετά το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εισήρθε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να κάνει παράπονα για την διαιτησία του Τάσου Κάκου.

Στο μεταξύ με επιστολή που έστειλε στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος ζήτησε να του διαβιβαστεί αντίγραφο των πρακτικών του προτελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Σουπερ Λιγκ, από το οποίο είχαν διαρρεύσει συζητήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τζονι Βεκρη που είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού και του Νικόλαου Πατέρα. Ωστόσο μετά το έκτακτο ΔΣ της Λίγκας την Τρίτη, είχαν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινήσεις και το θέμα είχε λήξει όπως είχαν τονίσει άλλωστε και οι Μαρινάκης και Πατέρας. Επίσης, η διοργανώτρια αρχή θέλοντας να δώσει τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε έστειλε επιστολή στον αθλητικό εισαγγελέα κοινοποιώντας του τη νέα της απόφαση, ώστε να διερευνήσει τις προθέσεις του μετά την συναίνεση που επιτεύχθηκε μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με τον κ. Σιμιτζόγλου να μην έχει κάνει ακόμα γνωστές τις προθέσεις του για το αν θα επιμείνει να πάρει τις κασέτες των πρακτικών και αν στη συνέχεια αυτές θα διαβιβαστούν και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Φάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου