ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση φωτιά και άμυνα… με τρύπα

Επίθεση φωτιά και άμυνα… με τρύπα  
19/11/2010
Επίθεση φωτιά και άμυνα… με τρύπα  
 
Με πολλά προβλήματα στην αμυντική του γραμμή θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μοντέστο ο παρτενέρ του Παπαδόπουλου, με τον Γκαλίτσιο δεξιά, σκέψεις και για Ουρτάδο στόπερ. Πάντελιτς και Μιραλάς μαζί στην επίθεση, με το μυαλό στον Εργοτέλη.


Αποτυχημένο ήταν το τεστ ετοιμότητας του Όλοφ Μέλμπεργκ κατά τη διάρκεια τη προπόνησης της Πέμπτης με αποτέλεσμα η συμμετοχή του κόντρα στον ΠΑΟΚ, να θεωρείται μέχρι στιγμής απίθανη. Η αδυναμία του Σουηδού αμυντικού να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας με αθλητικά παπούτσια χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, σε συνδυασμό με τη θλάση που διαγνώστηκε ότι ταλαιπωρεί τον Βασίλη Τοροσίδη, «αδυνατίζουν» αρκετά την αμυντική γραμμή των «ερυθρολεύκων».

Οι λύσεις που έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την τετράδα πίσω δεν είναι και πάρα πολλές, αφού, απόντος και του Ραούλ Μπράβο, ο Χολέμπας θα διατηρηθεί αριστερά, ο Μοντέστο θα είναι ο παρτενέρ του Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας και ο Γκαλίτσιος θα πάρει λογικά τη φανέλα του βασικού δεξιού μπακ. Ωστόσο υπάρχουν σκέψεις από τον Ισπανό προπονητή ν χρησιμοποιηθεί ο Ουρτάδο δίπλα στον Αβραάμ και να μετατεθεί ο Μοντέστο στα δεξιά, όπου και αρέσκεται να παίζει.

Ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο τεχνικός των Πειραιωτών για την αμυντική του γραμμή, θα προκύψει και η μεσαία. Η αρχική σκέψη δηλαδή για Ντουντού και Ουρτάδο, ίσως μετατραπεί σε Γιάννη Παπαδόπουλο-Ντουντού, αν ο Ισπανός παίξει πίσω. Αριστερά ο Ριέρα δεν αλλάζει, ενώ δεξιά υπάρχει το δίλημμα μεταξύ Ρόμενταλ και Φετφατζίδη. Η απουσία του Τοροσίδη ίσως γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Δανού, ο οποίος αν και κουρασμένος λόγω εθνικής, μπορεί να προσφέρει σε εμπειρία έναντι του «μικρού».

Όποιος προλάβει…

Ελάχιστα εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού. Το «Καραϊσκάκη» θα είναι κατάμεστο και πλέον μόνον από τα ακριβά, των 55 ευρώ και των 175 στα VIP, έχουν περισσέψει μερικά «μαγικά» χαρτάκια. Χθες εξαντλήθηκαν και τα τελευταία των 45 ευρώ.

Υπομονή για Μιραλάς, ματιές σε Σκόκο

Χωρίς να κάνει βιαστικές κινήσεις στο θέμα του Κέβιν Μιραλάς, ο Ολυμπιακός περιμένει την Κυριακή την άφιξη του μάνατζερ του παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να πάρουν τον παίκτη με λιγότερα από τα 2.5 εκατομμύρια που ζητάει η Σεντ Ετιέν και το κυριότερο χωρίς τη ρήτρα αποδέσμευσης των 4.2 εκατ. ευρώ.
"Δεν κάνει παζάρια η Σεντ Ετιέν"
Εκτός βέβαια από τον Βέλγο επιθετικό στον Πειραιά παρακολουθούν διακριτικά και τα τεκταινόμενα στο θέμα ΑΕΚ και Σκόκο. Αν ο Αργεντινός δεν τα βρει με την «Ένωση», η ομάδα είναι λογικό να κινηθεί για τον παίκτη, για τον οποίο έχει και πολύ καλή γνώμη ο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου