Δεν καίγονται για μεταγραφές
Απόλυτη ικανοποίηση για το υπάρχον ρόστερ είναι τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και οι διοικούντες την ΠΑΕ με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να γίνει κάποια μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο να είναι ελάχιστες. Στον Πειραιά θεωρούν πως η ομάδα είναι πλήρης και τονίζουν πως θα πορευτούν μέχρι το τέλος της σεζόν με το ίδιο έμψυχο δυναμικό. Άλλωστε, θα ήταν πέραν της ποδοσφαιρικής λογικής μία ομάδα με 14 προσθήκες παικτών το καλοκαίρι να κυνηγάει κι άλλες μεταγραφές τον Γενάρη. Το μοναδικό ζητούμενο την δεδομένη στιγμή είναι η βελτιώσει της εικόνας του Ολυμπιακού και η σταθεροποίηση του στην κορυφή της Super League. Τα λένε Μαρινάκης και Βαλβέρδε

Μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Ευάγγελος Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου, ο δεύτερος να ενημερώσει και επίσημα τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού σχετικά με το αν χρειάζεται κάποια προσθήκη η ομάδα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Βάσκο να μην εισηγείται κάποια μεταγραφή, καθώς ακόμα και για την θέση του τερματοφύλακα, ο 46χρονος φαίνεται να καλύπτεται με τον Ούρκο Πάρντο μέχρι το καλοκαίρι. Άλλωστε, οι Πειραιώτες θέλουν να έχουν ένα αξιόπιστο δείγμα γραφής πριν αποφασίσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Βέλγου με ισπανικές ρίζες από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Να θυμίσουμε ότι, ο πρώην πορτιέρο του Ηρακλή αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στους ερυθρόλευκους μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε περίπτωση που ικανοποίησει με την απόδοση του, τότε ο Ολυμπιακός θα καλύψει την ρήτρα των 350.000 ευρώ και θα τον κάνει δικό του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα πάρουν κι άλλο πορτιέρο το καλοκαίρι που κρεμάει τα... γάντια του ο Αντώνης Νικοπολίδης. Το αν θα είναι για πρώτος ή για δεύτερος θα εξαρτηθεί από το πως θα πάει ο Πάρντο στο πρωτάθλημα.

Λάτρης του μικρού ρόστερ ο Βαλβέρδε

Και στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δείξει πως θέλει να δουλεύει με μικρό και ευέλικτο ρόστερ. Έτσι, με δεδομένο ότι ο Θρύλος δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την φετινή σεζόν καθιστά ακόμα πιο απίθανο το σενάριο να προχωρήσει η ομάδα του Πειραιά σε κάποια μεταγραφή τον Γενάρη.