ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ο Ριβάλντο έκανε μεταγραφή τον εαυτό του!!!!!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !!!!


Ο Ριβάλντο στα 38 του χρόνια πλέον θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, αφού όπως ανακοίνωσε μέσω του Twitter, από το 2011 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μότζι Μίριμ στην Βραζιλία
Εδώ και δυο περίπου μήνες ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο, είναι χωρίς ομάδα, καθώς οι δρόμοι του με την Μπουνιοντκόρ χώρισαν μετά από δυο χρόνια. 
Τελικά όμως ο 38χρονος, πλέον, άσος δεν έμεινε καιρό χωρίς ομάδας, αφού ο... Ριβάλντο του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας στην Μότζι Μίριμ το οποίο και δέχθηκε!

Εάν μπερδευτήκατε να σας θυμίσουμε ότι ο Ριβάλντο είναι πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, στην οποία παίζουν και πολλοί ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει επαγγελματική σχέση.

"Μετά από αρκετά προβλήματα αποφάσισα ότι το 2011 θα αγωνιστώ με την Μότζι Μίριμ, την ομάδα στην οποία είμαι πρόεδρος", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ρίμπο στο Twitter του.

 ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΡΙΜΠΟ....Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !! ΙΣΩΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΟΞΕΙΑ ΦΡΑΓΚΟΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ??? ΝΑ ΒΓΑΖΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΙΜΠΟ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου