ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού για την παρουσία τους κόντρα στην Ρόμα (71-86) από το RedPlanet.gr. Ξεχώρισαν οι Τεόντοσιτς, Μπουρούσης, Σπανούλης, θετική παρουσία από τον Χαλπερίν.
Η κριτική των παικτών
Νεστέροβιτς: Ύστερα από την σπουδαία του παρουσία κόντρα στην Σαρλερουά, αυτή την φορά απέναντι στην Ρόμα, κινήθηκε σε "ρηχά νερά" ο Σλοβένος. Πέτυχε 8 πόντους, αλλά αστόχησε σε αρκετές προσπάθειες (4/10δ). Δεν βοήθησε στα ριμπάουντ, μαζεύοντας μόλις δύο, ενώ έκανε και δύο λάθη σε 20 λεπτά συμμετοχής. Δέχτηκε 4 φάουλ, δίχως να κερδίσει, ούτε, ένα, από τον αντίπαλο. Κακή εμφάνιση από τον "Ράσο". Σπανούλης: Ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, καθώς κατάφερε να σημειώνει 12 (!) πόντους, μόλις, στην πρώτη περίοδο, δίχως να χάσει σουτ (3/3δ, 2/2τρ), όντας απολαυστικός ο "Red-Bill". Στη συνέχεια, όμως, έκανε κάποια φάουλ, βγήκε εκτός, αλλά όταν επανήλθε είχε χάσει τον ρυθμό του και η απόδοση του έπεσε. Είναι πρώτος στις ασίστ στην Ευρωλίγκα, αλλά απέναντι στην Ρόμα έδωσε, μόλις, μία τελική πάσα. Στα αρνητικά του και τα 4 λάθη που έκανε, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής.

Μπουρούσης: Σπουδαία εμφάνιση από τον Γιάννη Μπουρούση, ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό, τόσο στην επίθεση, όσο και στα ριμπάουντ. Ο Έλληνας σέντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ των ερυθρολεύκων με 16 πόντους, σημείωσε δύο τρίποντα, ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ, με τα τρία από αυτά να είναι επιθετικά. Έδωσε μάχες κάτω από την ρακέτα, κέρδισε 5 φάουλ από τον αντίπαλο, είχε πάθος και διάθεση, αλλά σε κάποια σημεία παρασύρθηκε και έκανε 4 λάθη. Ήταν, όμως, από τους κορυφαίους του αγώνα, παίρνοντας 20 λεπτά συμμετοχής από τον "Ντούντα".

Κέσελ: Παραμένει εκτός ρυθμού, αλλά είναι φανερό πως προσπαθεί και ψάχνει τα πατήματα του. Σε 15 λεπτά σημείωσε 6 πόντους, έβαλε ένα τρίποντο, πήρε 1 ριμπάουντ, έκανε 1 λάθος και έδωσε 1 ασίστ. Το πάλεψε στην άμυνα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν ξεχώρισε στο ματς.

Μαυροκεφαλίδης: Ουσιαστικός ως συνήθως ο Λουκάς. Ο Ολυμπιακός πήρε από εκείνον 8 πόντους (5/8δ), μάζεψε 4 ριμπάουντ, αλλά έκανε και 3 λάθη στο παιχνίδι του. Tα πολλά λάθη των παικτών του, ενόχλησαν τον Ίβκοβιτς.

Νίλσεν: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Αυστραλός, δεν είχε νεύρο, δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες στην επίθεση, στάθηκε κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα και τελείωσε τον αγώνα με 5 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Παπανικολάου: Αδιάφορη η παρουσία του νεαρού φόργουορντ στο παιχνίδι και πέρασε, σχεδόν, απαρατήρητος από το ματς. Δεν δοκίμασε ούτε ένα σουτ στον αγώνα, δεν πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση, έδειχνε μαγκωμένος, ενώ στον μόνο τομέα που ξεχώρισε ήταν τα ριμπάουντ, μαζεύοντας 5.

Έρτσεγκ: Αγωνίστηκε για 1'.47'' και έκανε ένα φάουλ, απλά αυτό.

Τεόντοσιτς: Ήταν αναμφισβήτητα ο MVP της αναμέτρησης. Ο Μίλος επέστρεψε στις πολύ καλές του εμφανίσεις, στις οποίες μας έχει συνηθίσει από την περασμένη χρονιά. Οργάνωσε ιδανικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, μοίρασε 7 ασίστ στους συμπαίκτες του, με ορισμένες από αυτές τις τελικές του πάσες να είναι πανέξυπνες και θεαματικές. Πραγματικός μαέστρος! Βοήθησε πολύ και στην επίθεση των ερυθρολεύκων, καθώς σημείωσε 15 πόντους, πετυχαίνοντας 2 τρίποντα, με ένα από αυτά, μάλιστα, να είναι εντυπωσιακό καθώς ήταν υπό πίεση, ενώ πρόσφερε και στα ριμπάουντ μαζεύοντας 4.

Κατσίβελης:
Έπαιξε λιγότερο από τον Έρτσεγκ (1'.05''), μπήκε ως αλλαγή ένα λεπτό πριν λήξει το ματς.

Χαλπερίν: Σκόρπισε χαμόγελα η θετική παρουσία του Γιοτάμ, με τον "Ντούντα" να τον βγάζει από την ναφθαλίνη και να του δίνει την ευκαιρία. Ο Ισραηλινός την άρπαξε... από τα μαλλιά και κόντρα στην Ρόμα ήταν αρκετά καλός σε σχεδόν 16 λεπτά συμμετοχής. Σημείωσε 7 πόντους, δίχως να χάσει σουτ (1/1δ, 1/1τρ, 2/2β), έδωσε 1 ασίστ και μάζεψε 2 ριμπάουντ. Στον τομέα, όμως, που κυρίως ξεχώρισε ήταν στην άμυνα, καθώς πίεσε ιδανικά τους αντίπαλους γκαρντ, έτρεξε, έπαιξε παθιασμένα, είχε διάθεση και άφησε ικανοποιημένο τον "Ντούντα". Έκανε και παράλληλα κέρδισε 4 φάουλ από την Ρόμα.

Γκόρντον: Όσο καλός και φιλότιμος είναι στην άμυνα, άλλο τόσο έχει πρόβλημα στην επίθεση. Στον Ολυμπιακό, φέτος, παρουσιάζεται άστοχος (1/5δ, 1/2β) και διστακτικός αν και στο Μαρούσι τα πήγαινε μια χαρά στο σκοράρισμα. Εκεί χρειάζεται να βελτιωθεί. Στην άμυνα, παραμένει, εξαιρετικός. Ο Αμερικανός έπαιξε σε 22 λεπτά και μοίρασε 2 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου