ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ποιος Γκοβού; Ο Ροναλντίνιο ξέρει καλύτερα την …νύχτα!

Ποιος Γκοβού; Ο Ροναλντίνιο ξέρει καλύτερα την …νύχτα!


Το συμβόλαιο του Ροναλντίνιο λήγει και ο ίδιος φαίνεται ότι πνίγει τον… καημό του στο ποτό. Ο Βραζιλιάνος πιάστηκε από τις κάμερες σε κλαμπ μέχρι το πρωί προκαλώντας την αντίδραση του Αλέγκρι.
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε σαφή την απογοήτευσή του μόλις έμαθε ότι οι κάμερες κατέγραψαν τον Ροναλντίνιο να είναι σε κλαμπ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. «Το μαθαίνω από εσάς» είπε στους ρεπόρτερ ο τεχνικός των Ροσονέρι. «Κανένας δεν μου είπε τίποτα για αυτό. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καλά. Αυτές δεν είναι ώρες που συμβαδίζουν με την ζωή ενός αθλητή. Πλέον θα είναι δύσκολο να δούμε τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Ρομπίνιο και τον Ροναλντίνιο μαζί στο γήπεδο».
Ο 30χρονος μεσοεπιθτικός επέστρεψε από την Ντόχα του Κατάρ, όπου έγινε το φιλικό της Βραζιλίας με την Αργεντινή και όταν συνατήθηκε με τους δημοσιογράφους εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Μίλαν και να παλέψει για τη θέση του στην 11άδα, καθώς πλέον δεν λογίζεται ως βασικός. Πλέον, μετά τα νέα νυχτοπερπατήματα, ο Ρόνι έχει βάλει πολλά ερωτηματικά ακόμα και για την αξιοπρέπειά του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου