ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ


 Απλή, αμυντική και ουσιαστική...

17/11/2010


Διοργάνωση: Φιλικός αγώνας

Αγώνας
: Αυστρία-Ελλάδα

Γήπεδο: Έρνστ Χάπελ

H εικόνα του αγώνα
:
Πραγματοποιώντας... ρεσιτάλ ουσιαστικού ποδοσφαίρου, η Ελλάδα επιβλήθηκε με 2-1 σε φιλική αναμέτρησης της Αυστρίας. Σαμαράς και Φωτάκης τα τέρματα για το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, ανώτεροι οι γηπεδούχοι, είδαν να τους ακυρώνεται κανονικό τέρμα, ενώ έχασαν και πέναλτι.
 Η εικόνα της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο ήταν... απογοητευτική! Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, η οποία ήξερε να κάνει σωστά μόνο ένα πράγμα... Να αμύνεται. Αποτέλεσμα αυτού, οι Αυστριακοί να μπουν φουριόζοι στην αναμέτρηση και να χάσουν πέναλτι με το... καλημέρα (4’), με τον Αλέξανδρο Τζόρβα να κρατάει το μηδέν...

Η συνέχεια ανάλογη για την Ελλάδα, οι παίκτες της οποίας με δυσκολία άλλαζαν 2-3 μπαλιές στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μοιραία λοιπόν, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και απείλησαν σε 3-4 περιπτώσεις τον Τζόρβα, με τον διαιτητή μάλιστα να ακυρώνει κανονικό τέρμα του Μαϊερχόφερ. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι ΑυστριακοίΕλλάδα, η καλή αμυντική γραμμή της οποίας... κράτησε το μηδέν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. συνέχισαν να πιέζουν την
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν... αν μη τι άλλο διαφορετικό. Η Ελλάδα, με τον Σαμαρά άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε... ακόμη πιο παθητικό ρόλο στη συνέχεια, καθώς οι Αυστριακοί, πίεσαν περισσότερο για την ισοφάριση. Αποτέλεσμα αυτού, το 1-1, με εξαιρετικό σουτ του Φουκς στο 66’, κάτι που έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη στους γηπεδούχους.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες της Αυστρίας πάλεψαν για το 2-1, ωστόσο η αμυντική λειτουργία της Ελλάδας ήταν εξαιρετική, με αποτέλεσμα ο Τζόρβας να μην απειληθεί ιδιαίτερα. Αντίθετα, η «γαλανόλευκη» απέδρασε με το διπλό από την Αυστρία, χάρη σε τέρμα του Φωτάκη στο 81’, μετά από μαγική μπαλιά του Σαμαρά, με την ομάδα  της Αυστρίας να γνωρίζει έτσι μια μάλλον... απροσδόκητη ήττα, αν αναλογιστεί κανείς τη ροή του αγώνα.

Matchpoint: Το χαμένο πέναλτι των Αυστριακών στην αρχή της αναμέτρησης.

Actionman: Ο Αλέξαντδρος Τζόρβας... Έπιασε το πέναλτι, είπε όχι σε 1-2 πολύ μεγάλες ευκαιρίες... Τι άλλο να έκανε;

 ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Συνθέσεις:
Αυστρία
(Ντίντι Κονσταντίνι): Μάχο (46' Γκρατσιέ), Κλάιν, Προντλ, Σίμερ, Φουκς, Κάβλακ (59' Γιάνκο), Πέλιβαν (69' Σάρμερ), Αλάμπα, Αρναούτοβιτς (87' Γιάντσερ), Γιουνούζοβιτς, Μάιερχοφερ (69' Λινζ).

Ελλάδα
(Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τοροσίδης (46' Βύντρα), Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης (74' Καφές), Καραγκούνης (90' Μάκος), Κονέ (46' Φωτάκης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (70' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (84' Γεωργιάδης).

Σκόρερ: 48' Σαμαράς, 66' Φουκς, 81' Φωτάκης

Κίτρινες: -

Κόκκινες: -

Δοκάρια: -

Διαιτητής
: Κέμπλερ

Επόπτες
: Χέλμπλινγκ, Ντεμάντι

Τέταρτος
: Λέχνερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου