ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Στα «μαλακά» ο Δέλλας από τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα

Στα «μαλακά» ο Δέλλας από τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα


Στα «μαλακά» αναμένεται να πέσει ο Τραϊανός Δέλλας για την κίνησή του να επιστρέψει το μπουκάλι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τάσος Κάκος έγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι, πως ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης πέταξε το μπουκάλι πίσω από τον πάγκο και όχι στην κερκίδα.
Η διαφορά είναι μικρή, αλλά σημαντική, καθώς πάνω σε αυτή θα «πατήσουν» οι «κιτρινόμαυροι» στην απολογία το μεσημέρι της Παρασκευής, ώστε να αποφύγει ο Δέλλας τη βαριά τιμωρία. Στόχος τους είναι ο «Κολοσσός» να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, να χάσει δηλαδή το ματς με την Καβάλα, αλλά να παίξει κανονικά με τον Ολυμπιακό. 
 ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ...ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.....Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ....ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΜΗΚΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΕΠΙΒΛΗΘΗ???
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ???? ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟ-ΜΜΕ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ....ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΛΕΕΙ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ....ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΙΨΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΔΕΛΛΑ...ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!!! 
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΗ ΛΕΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣ...ΕΧΑΣΕ ΠΕΛΑΤΗ Ο ...ΚΟΥΓΙΑΣ!!!! ΚΡΙΜΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου