Μεγάλος νταλκάς με Μιραλάς
Φαίνεται πως... θαμπώθηκαν κάποιοι από την φετινή απόδοση του Κέβιν Μιραλάς και τον μετεγγράφουν από εδώ και από 'κει δίχως βέβαια να έχει ρωτηθεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα που έχει το πάνω χέρι για την απόκτησή του, ο Ολυμπιακός. Όμως, οι Γάλλοι είπαν να κάνουν το κομμάτι τους και να φτιάξουν ένα πολύ όμορφο παραμυθάκι, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς δεν υπάρχει... δράκος! Τι έγραψαν; Μα πολύ απλά ότι ο 23χρονος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "Football365.fr" αναφέρει: "Δανεικός αυτή την στιγμή με οπσιόν αγοράς στον Ολυμπιακό (ο οποίος μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα πρέπει να δώσει 2,7 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία), ο επιθετικός των Στεφανουά, Κέβιν Μιραλάς (23 ετών) βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού".

Είτε πρόκειται για... νταλκά του εν λόγω αρθρογράφου, που θέλει να προκαλέσει σαματά στην Ελλάδα είτε πρόκειται για τερτίπι του μάνατζερ και το κείμενο ήταν κατευθυνόμενο. Δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη να χαθεί ο παικταράς και ειδικά για να πάει στο "τριφύλλι". Άλλωστε, τίτλους θέλει να κατακτήσει και αυτό του το προσφέρει απλόχερα η ερυθρόλευκη αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 23χρονος Βέλγος άσος θα μείνει στην Ελλάδα, αλλά για τον Ολυμπιακό και μόνο. Οι πράσινοι ούτε που το έχουν σκεφτεί να τον κάνουν δικό τους, αλλά και αυτό να συνέβη, προφανώς θα πρόκειται για ευσεβή πόθο. Φανταζόμαστε ότι και το Λιόνελ Μέσι θα έχουν σκεφτεί με την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι, αλλά πιθανότερο θα ήταν να αποτελέσει ο Γιόσου Σαριέγκι παρτενέρ του Πικέ στο κέντρο της άμυνας της Μπαρτσελόνα. Ο Μιραλάς είναι και θα παραμείνει ερυθρόλευκος, όπως το θέλει και ο ίδιος. Άλλωστε, επιθυμεί να δώσει και απαντήσεις. Ο ίδιος το είπε μετά το ΟΑΚΑ (με την αξέχαστη γκολάρα)...