ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Αναγνώριση Βαλβέρδε - "Φέτφα" από Χιμένεθ!

Αναγνώριση Βαλβέρδε - "Φέτφα" από Χιμένεθ!

  16/11/2010 

Οταν κάποιος αναγνωρίζει την αξία του αντιπάλου του, τότε σημαίνει ότι πραγματικά αξίζει! Βέβαια, στην περίπτωση των Ερνέστο Βαλβέρδε και Γιάννη Φετφατζίδη δεν περιμένει κανείς τον Μανόλο Χιμένεθ για να καταλάβει ποιοι είναι, αλλά όταν ο προπονητής της ΑΕΚ μιλάει με τα καλύτερα για τους δυο τους, κάτι σημαίνει!

Ο τεχνικός της Ένωσης σε συνέντευξή του στο ''Present Days'' αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό, όπως και στους Βαλβέρδε και "Φέτφα".

Αποσπάσμα των όσων δήλωσε ο Ισπανός:Πριν αναλάβετε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ήταν γνωστό ότι το όνομά σας ήταν και στην σχετική λίστα του Ολυμπιακού. Αλήθεια, υπήρχε οποιασδήποτε μορφής επαφή με άλλη ελληνική ομάδα;


"Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι υπήρχαν επαφές με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως ο σύλλογος να έχει μιλήσει απευθείας μαζί μου. Παρόμοιες επαφές είχαν γίνει και με τον Παναθηναϊκό, πριν έρθω στην ΑΕΚ! Και αποτελεί τιμή για μένα, ότι το όνομά μου συζητήθηκε και από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας".

Με τον Ολυμπιακό σε τι σημείο είχαν φτάσει οι διαπραγματεύσεις;


"Υπήρξαν επαφές και… καλές επαφές, αλλά όχι μαζί μου. Από την πλευρά μου επιδίωξα να γίνει μία συνάντηση απευθείας με τους ανθρώπους της ομάδας για να γνωρίζω ακριβώς το πλάνο τους, αλλά δεν έγινε. Οπότε, δεν μπορώ να πω, ούτε ότι με απέρριψαν, ούτε ότι αρνήθηκα εγώ. Ήθελα και τότε να έρθω στην Ελλάδα, αλλά δεν υπήρξαν οι τελικές επαφές, οι καθοριστικές…".

Επειδή ο λόγος για ταλέντα, πολύ συζήτηση γίνεται αυτή τη σεζόν για τον Γιάννη Φετφατζίδη, τον μέσο του Ολυμπιακού. Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο παιδί;

"Είναι σίγουρα ένα αυθεντικό ταλέντο και έχει την τύχη να καθοδηγείται από έναν καλό προπονητή, έναν δάσκαλο του ποδοσφαίρου, όπως ο Βαλβέρδε. Το θέμα είναι να έχει ο ίδιος τη διάθεση να… μεγαλώνει κάθε μέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου