ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Προς επιστροφή ο Πρίντεζης!

Προς επιστροφή ο Πρίντεζης!

06/04/2011

Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης!  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goalnews, τις τελευταίες μέρες ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μάλαγα για να αποδεσμευθεί και να ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό του στο λιμάνι. Είναι πολύ πιθανό σήμερα Τετάρτη  να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και να βρεθεί στην Αθήνα!

Ο διεθνής φόργουορντ που αρχικά είχε μετατραπεί σε ρολίστα πολυτελείας στη Μάλαγα και πλέον δεν έχει θέση στο ρόστερ. θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να καλύψει την απουσία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στις  θέσεις των φόργουορντ. Φυσικά θα τον ενισχύσει εν όψει του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό αλλά και του τελικού Κυπέλλου που θα γίνει τελικά στις 15 Μαϊου.

Ετσι φαίνεται πως ο Ματ Νίλσεν δύσκολα θα κρατήσει τη θέση του στην Α1, αφού πλέον με την προσθήκη του Πρίντεζη υπάρχουν τρεις παίκτες στη θέση «4», αν προσθέσει κανείς και τους Μαυροκεφαλίδη – Ερτσεγκ. Οπότε ο Αυστραλός μάλλον περισσεύει και θα επιστρέψει στις εγχώριες διοργανώσεις ο Μάρκο Κέσελ.
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου