ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πόσο γράφει το ΤΑΞΙ μέχρι την Πόλη;

Πόσο γράφει το ΤΑΞΙ μέχρι την Πόλη;
5/4/2011
ΠΡΟΤΑΣΗ (;) ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ…Αφού, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να δούνε προκοπή στην Ελλάδα, οι φίλοι μας οι «πέστε κάτω» την «κάνουν» για μέρη γνώριμα σε αυτούς.
Και αυτό, γιατί, σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα Radikal, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σκέφτεται να πραγματοποιήσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ να λάβει μέρος στην τουρκική superleague. Μάλιστα, η Τούρκικη εφημερίδα υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος είναι ενήμερος για την ενδεχόμενη πρόταση από πλευράς superlig στην Ένωση, ενώ θερμός υποστηριχτής της συγκεκριμένης κίνησης είναι και ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Βέβαια, το οικονομικό κόστος μιας τέτοιας κίνησης αναμένεται μεγάλο, καθώς η διπλή ταρίφα για ταξί μέχρι την Κωνσταντινούπολη αναμένεται να κοστίσει κάτι παραπάνω. Για αεροπλάνο, βέβαια, ούτε λόγος, καθώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που μπορούσες να πληρώσεις με κουμπιά τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Στο κάτω κάτω, αν δεν βρεθεί κάτι οικονομικό, υπάρχει και το Εξπρές του Μεσονυκτίου….

Α ρε Θρύλε... μετανάστες τους κατάντησες…..
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου