ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μαυροκεφαλίδης: «Δεν μας νοιάζει ο Παναθηναϊκός»


Μαυροκεφαλίδης: «Δεν μας νοιάζει ο Παναθηναϊκός»

5 Απριλίου, 2011

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣΤην επομένη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό o Λουκάς Μαυροκεφαλίδης παραχώρησε συνέντευξη, με την κουβέντα όμως να περιστρέφεται γύρω από την Ευρωλίγκα και τον αποκλεισμό από τη Σιένα, αλλά και τους… απέναντι.

Αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε:
«’Όταν χάνεις τρία συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα εύκολα, καθώς η διαφορά ήταν κοντά στους 13 πόντους μέσο όρο, όλα σου έχουν πάει στραβά. Το χειρότερο είναι ο αποκλεισμός. Είμαστε όμως επαγγελματίες και οφείλουμε να πετύχουμε τους υπόλοιπους στόχους. Θέλουμε το νταμπλ και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πάρουμε. Το δεύτερο ματς ήταν πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Το χάσαμε όμως και πήγαμε στη Σιένα με μειονέκτημα έδρας. Αυτό ήταν κάτι που μας κόστισε πολύ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως στον Θρύλο ασχολούνται μόνο με την ομάδα και το πώς θα γίνουν οι ίδιοι καλύτεροι.
«Δε μας ενδιαφέρει καθόλου ο Παναθηναϊκός! Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Δεν έχει καμία σχέση με τον αποκλεισμό μας. Αυτή η νοοτροπία είναι λανθασμένη και την έχουμε εδώ στην Ελλάδα. Δυστυχώς η νοοτροπία σε αυτή τη χώρα είναι κακή. Ο καθένας κάνει κριτική χωρίς να είναι απαραίτητα σχετικός με το άθλημα. Πρέπει να ασχολούμαστε με την ομάδα μας. Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε να πάρουμε 14 χρόνια και είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ελλάδας. Πρέπει να τα καταφέρουμε».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου