ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Μεγάλη ευκαιρία

Μεγάλη ευκαιρία

Χαμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με τους οπαδούς να απειλούν τους παίκτες πως αν χάσουν και πάλι από τον Ολυμπιακό, θα υποστούν τις συνέπειες. Ο Θρύλος έχει μια μεγάλη ευκαιρία, μαζί με το εισιτήριο του τελικού, να "σπρώξει στον γκρεμό" τον "αιώνιο".

Μία πολύ μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται σήμερα (9/4, 17:00, NovaSports7) στον Ολυμπιακό στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στη Γλυφάδα.

Οι πέντε ήττες στα πέντε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει ταραχή στους κύκλους των οπαδών του "τριφυλλιού", οι οποίοι μέσα από sites και blogs έχουν καταστήσει ξεκάθαρο πως σε περίπτωση ήττας και στο σημερινό ματς, θα υπάρξουν συνέπειες για τους παίκτες της ομάδας.

Μετά και την νέα ανατροπή του Ολυμπιακού, από 0-2 σε 3-2, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζητούσαν τα κεφάλια των παικτών επί πίνακι, θέλοντας να αποχωρήσουν όλοι οι από το "τριφύλλι", ωστόσο έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία για το σημερινό ματς.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένας σοβαρός χρηματοδότης που να ενδιαφέρεται να επενδύσει στο "πράσινο" τμήμα πετοσφαίρισης, καθώς επίσης ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει στις τάξεις του ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στις νεαρές ηλικίες (Τζούριτς, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Φράγκος κ.α.), ο Παναθηναϊκός τα επόμενα χρόνια θα πέσει επίπεδο, εφόσον σήμερα χάσει, όπως είναι λογικό, και γίνει το χατήρι των οπαδών και αποδεσμευτούν όλοι οι βολεϊμπολίστες.

Το σημερινό παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στον τελικό και να βυθίσει στην εσωστρέφεια στον "αιώνιο" αντίπαλό του।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου